skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Michele Morrone – Push Me

Ο Michele Morrone “βάζει φωτιά” στα ραδιόφωνα με το νέο του single “Push Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Push Me

Καλλιτέχνης: Michele Morrone

Μουσική / Στίχοι: Emiliano Blangero, Matteo Novi, Michele Morrone, Oscar Leo-Christensen

Εταιρεία: Polydor/ Universal Music

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Είναι κάποιοι καλλιτέχνες για τους οποίους η μουσική κοινότητα περιμένει καρτερικά κάθε νέα τους κυκλοφορία. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι κι ο Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής, Michele Morrone, που από τη συμμετοχή του στην ερωτική, δραματική ταινία “365 Days” κέντρισε τα βλέμματα πάνω του. Εκμεταλλευόμενος την τεράστια απήχηση του κοινού, την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο του studio album, “Dark Room”, που λειτούργησε ως μουσικό promo της ταινίας.

Έκτοτε, λοιπόν, κάθε κυκλοφορία του σαγηνευτικού, Ιταλού star γίνεται ανάρπαστη. Ερχόμενοι στο σήμερα κι έπειτα από την κυκλοφορία του περσινού single του Angels, ο 32χρονος καλλιτέχνης είναι ξανά στο προσκήνιο παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “Push Me” κι από τον τίτλο και μόνο, ναι (!), επιβεβαιώνουμε πως θα γίνει κι αυτό μία νέα του επιτυχία.

Ο Morrone ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τη φωνή του, με λάγνα χροιά και “κατεβασμένους” τόνους καταφέρνει να… σαγηνεύσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Το ρυθμικό anthem, που έκανε πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου, υπογράφουν οι Emiliano Blangero, Matteo Novi, Michele Morrone και Oscar Leo-Christensen κι είναι εδώ για να το απολαύσεις.

Michele Morrone - Push Me

Back To Top