skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mick Jagger – Strange Game (from “Slow Horses” O.S.T.)

Ο Mick Jagger στο νέο, solo single του “Strange Game”!

Τίτλος τραγουδιού: “Strange Game

Καλλιτέχνης: Mick Jagger

Μουσική / Στίχοι: Daniel Pemberton, Mick Jagger

Εταιρεία: Polydor Records, Universal Music

Από το O.S.T.: “Slow Horses”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Απριλίου 2022

Art-Cover:

Την επάνοδό του στη μουσική βιομηχανία κάνει ο Mick Jagger με το νέο, solo single του “Strange Game”, που κυκλοφορεί δύο χρόνια μετά το “Scarlet”. Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα την 1η Απριλίου και ακούγεται στο soundtrack της σειράς του The ATV+ “Slow Horses”.

Ήδη πριν από την πρεμιέρα του, ο 78χρονος καλλιτέχνης, τον οποίο το κοινό αγάπησε ως τον front-man των The Rolling Stones, προϊδέασε τους πάντες για το νέο υλικό μέσω του Twitter λέγοντας πως το τραγούδι που έρχεται αποτελεί συνεργασία του ίδιου με τον Daniel Pemberton.

Από τη δική του πλευρά, ο διάσημος συνθέτης soundtracks, Pemberton, ανέφερε: “Η συνεργασία με τον Mick Jagger ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές συνεργασίες της επαγγελματικής μου καριέρας. Νομίζω ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα απίστευτα μοναδικό και πρωτότυπο θέμα τίτλων και ανυπομονώ να το ακούσει ο υπόλοιπος κόσμος”.

Το “Strange Game” περιγράφεται ως μια “συγκινητική, κυκλοθυμική θεματική μελωδία” που “υποστηρίζεται από τα δυνατά και απόκοσμα φωνητικά του Jagger”. Αναφέρεται επίσης σε στοιχεία της αρχικής παρτιτούρας της σειράς και στις πολλαπλές ιστορίες της.

Mick Jagger - Strange Game (from "Slow Horses" O.S.T.)

Back To Top