skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Migos – Taco Tuesday

Οι Migos κυκλοφορούν ένα νέο τραγούδι για την εθνική εορτή “Cinco De Mayo” του Μεξικού.

Τίτλος τραγουδιού“Taco Tuesday

Καλλιτέχνης: Migos

Μουσική / Στίχοι: Offset, Takeoff, Quavo, DJ Durel

Εταιρεία: Motown Records/Quality Control

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Ένα νέο τραγούδι, διάρκειας μόλις ενάμιση λεπτού, υπό τον τίτλο «Taco Tuesday» κυκλοφόρησε από τους rappers Quavo, Offset και Takeoff, που αποτελούν το επιτυχημένο trio των Migos. Το τραγούδι είναι σε παραγωγή του τακτικού συνεργάτη τους DJ Durel, και αναμένεται να γίνει το soundtrack των απανταχού κοινωνικών μέσων με το hashtag #TacoTuesdays. Το τραγούδι ξεκινά με τη χαρακτηριστική ατάκα «Taco Tuesday» του κορυφαίου μπασκετμπολίστα LeBron James και κυκλοφόρησε με αφορμή την εθνική εορτή “Cinco De Mayo” του Μεξικού.

Οι Migos συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω σε νέα μουσική, που όπως όλα δείχνουν θα συμπεριλαμβάνει και ένα νέο mixtape που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο Quavo αποκάλυψε πρόσφατα ότι το project θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του lockdown, χαρακτηρίζοντάς το ως “Day 1 Shit”.

Αργότερα αναμένεται να ακολουθήσει και η κυκλοφορία του album τους “Culture III”. «Το άλμπουμ είναι καλό και οι άνθρωποι που το έχουμε κάνει είμαστε όλοι πολύ, πολύ σκληροί», συνέχισε ο Quavo.

Migos - Taco Tuesday

Back To Top