skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Miguel – Pineapple Skies

Ακόμα ένα promotional single ήρθε από τον Miguel, με σκοπό την προώθηση του επερχόμενου album του!

Τίτλος τραγουδιού“Pineapple Skies”

Καλλιτέχνης: Miguel

Μουσική / Στίχοι: Miguel, Salaam Remi, Detail, Sidney Swift, Marvin Gaye, Eyal, David Ritz, Odell Brown

Από το album: “War & Leisure”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Δεδομένων των δύσκολων κοινωνικο-πολιτικών καταστάσεων, ο Miguel κυκλοφόρησε ένα άκρως ελπιδοφόρο κι ενθαρρυντικό τραγούδι, τόσο για την προώθηση του επερχόμενου δίσκου του, όσο και για να δώσει δύναμη σε όσους επιλέγουν τη μουσική του. “Pineapple Trees” φέρει ως τίτλο η ολοκαίνουρια alternative R&B σύνθεση του Αμερικανού τραγουδιστή και ο λόγος γίνεται για μία mitempo δημιουργία, με εμφανή τα electro-pop μουσικά στοιχεία.

Έπειτα από το single “Told You So”, ως προπομπό του “War & Leisure” album του, ο Miguel μας φέρνει σε επαφή με το “Pineapple Trees”, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφουν οι Miguel, Salaam Remi, Detail, Sidney Swift, Marvin Gaye, Eyal, David Ritz και Odell Brown. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πολιτικό στοιχείο αναμοχλεύεται και υπάρχει εν γένει σε όλα τα τραγούδια του δίσκου.

Η επίσημη κυκλοφορία του “War & Leisure” έχει δρομολογηθεί για την 1η Δεκεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε, ενώ η διανομή του αφορά αποκλειστική δουλειά των δισκογραφικών εταιρειών, Bystorm και RCA Records. Πρόκειται για το τέταρτο σε σειρά studio album του και follow-up του “Wildheart”, που κυκλοφόρησε το 2015.

Miguel - Pineapple Skies

Back To Top