skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MIKA – Tomorrow

Ο MIKA κυκλοφόρησε ένα ακόμα νέο τραγούδι με τίτλο “Tomorrow”!

Τίτλος τραγουδιού: “Tomorrow”

Καλλιτέχνης: MIKA

Μουσική / Στίχοι: David Sneddon, MIKA

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “My Name Is Michael Holbrook”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 4 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Γεννημένος στη Βηρυτό του Λιβάνου, ο 35χρονος καλλιτέχνης της pop / glam rock μουσικής σκηνής, MIKA, είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας μία ‘παιχνιδιάρικη’ -ως συνήθως- δημιουργία του. Αυτή έχει τίτλο “Tomorrow” και περιλαμβάνεται στην επερχόμενη και τέταρτη κατά σειρά, δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “My Name Is Michael Holbrook”. To τραγούδι ακολουθεί την κυκλοφορία των singles “Tiny Love” και “Sanremo”, που είναι και τα πρώτα δύο  δείγματα του δίσκου.

Το “Tomorrow”, του οποίου την παραγωγή υπογράφει ο ίδιος ο Mika μαζί με τους Marc Crew και Dan Priddy (Bastille, Rag’n’Bone Man), ενσωματώνει τη λαμπρότητα του καλοκαιριού και προσφέρει το τέλειο κλείσιμο για τη σεζόν. Ένα δροσερό μείγμα tropical στοιχείων σε συνδυασμό με τα αισθαντικά φωνητικά του τραγουδιστή, επαναφέρουν στη μνήμη του ακροατή εικόνες από τις πρόσφατες καλοκαιρινές και ηλιόλουστες διακοπές.

Ο Michael Holbrook Penniman Jr -όπως είναι το πραγματικό του όνομα-, έχει προταθεί για Βραβείο Grammy και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα τέλη του 2006 και στις αρχές του 2007 με το καλλιτεχνικό του όνομα, το Mika.

Το πρώτο του single ήταν το “Relax, Take It Easy” (2006), το οποίο άρχισε να παίζεται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Βρετανία ενώ ένα χρόνο αργότερα η Universal Music κυκλοφόρησε και το single “Grace Kelly”, το οποίο έγινε Νο.1 στη Βρετανία, στις 21 Ιανουαρίου 2007. Το πρώτο του album “Life in Cartoon Motion” κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου του 2007 και επέφερε συγκρίσεις με μεγάλες φωνές της pop-rock μουσικής ιστορίας!

MIKA - Tomorrow

Back To Top