skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mikky Ekko – Blood on the Surface

Ο Mikky Ekko επέστρεψε με νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Blood on the Surface”

Καλλιτέχνης: Mikky Ekko

Μουσική / Στίχοι: Mikky Ekko, Timothy Deaux

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Mikky Ekko κυκλοφόρησε το debut studio album του. Μας ταξίδεψε στον χρόνο με τον δίσκο “Time”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου χρονολογείται πίσω στις 16 Ιανουαρίου του 2015, μέσω της RCA Records. Πρόκειται για μία μέτρια δημιουργία, η οποία δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση του κοινού. Ωστόσο, ο Ekko ανέκτησε τις δυνάμεις του και κυκλοφορεί το νέο του υλικό.

Ο λόγος γίνεται για το ολοκαίνουριο τραγούδι, “Blood in the Surface”. Ο indie pop τραγουδιστής από τις Η.Π.Α. πειραματίζεται με τον ηλεκτρονικό ήχο και παίζει με τα synthesizers, σε σημείο που ίσως να μην ήταν τόσο απαραίτητο. Ένα εύρυθμο ρεφρέν είναι αυτό που “κρατάει” όλο το τραγούδι, ενώ τα μελωδικά φωνητικά του Ekko προσπαθούν να σε πείσουν για “να μείνεις”.

Ο John Stephen Sudduth, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συνεργασία του με την Rihanna, στην μπαλάντα “Stay”, που κυκλοφόρησε το 2013. Το εν λόγω τραγούδι μπορεί να έλαβε αρκετά καλές κριτικές και να κέρδισε το βραβείο για το “Τραγούδι της Χρονιάς” στα iHeartRadio Music Awards, ωστόσο η μεγάλη επιτυχίες του Ekko δεν συνεχίστηκε, όπως θα ήθελε. Ας ελπίσουμε σε μία καινούρια, καλή αρχή για τον ίδιο!

Mikky Ekko - Blood on the Surface

Back To Top