skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Miles Kane – Caroline

Ο Miles Kane επιστρέφει δισκογραφικά και παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single του, “Caroline”!

Τίτλος τραγουδιού“Caroline

Καλλιτέχνης: Miles Kane

Μουσική / Στίχοι: Jamie Biles, Miles Kane

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του δίσκου του “Coup de Grace”, ο Βρετανός τραγουδιστής, μουσικός και τραγουδοποιός Miles Kane, τον οποίο έχουμε απολαύσει ως μέλος των The Last Shadow Puppets και The Rascals, είναι ξανά στις επάλξεις με νέο υλικό. Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση του επερχόμενου και πολυ-αναμενόμενου δίσκου του, ο Miles Kane κυκλοφόρησε το single “Caroline”. Τα χαρακτηριστικά φωνητικά του εναρμονίζονται άψογα με τα soulful και jazz-rock μουσικά στοιχεία, ενώ τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Jamie Biles.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου μέσω της BMG Rights Management και γι’ αυτό ο Βρετανός καλλιτέχνης δήλωσε: “Το ‘Caroline’ είναι ένα τραγούδι για να απευθυνθείς σε κάποιον για να του πεις ότι είναι ξεχωριστός κι αγαπημένος. Είναι τόσο σημαντικό για εμάς να επικοινωνούμε ο ένας με τον άλλον στις καλές και τις κακές στιγμές, ακόμη κι όταν είναι τόσο δύσκολο να το κάνουμε”.

Πέρα από το “Caroline”, ο Kane έχει ήδη συστήσει στο κοινό το single “Don’t Let It Get You Down”, με το κοινό να έχει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Miles Kane - Caroline

Back To Top