skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Miley Cyrus – Inspired

Ποιος ή τι είναι πηγή έμπνευσης για τη Miley;

Τίτλος τραγουδιού: “Inspired

Καλλιτέχνης: Miley Cyrus

Μουσική / Στίχοι: Miley Cyrus/Oren Yoel

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η νεαρή pop star Miley Cyrus συστήθηκε στο κοινό πριν αρκετά χρόνια μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Hannah Montana” της Disney. Η τραγουδίστρια – ηθοποιός προσπάθησε για χρόνια να αποβάλει αυτή την πτυχή του εαυτού της, με λανθασμένες και αμφιλεγόμενες κινήσεις.

Εν έτει 2017, η Miley Cyrus επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα και συστήνεται ξανά από την αρχή. Η αρκετά ταλαντούχα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα το lead single του επόμενου δίσκου της, με τίτλο “Malibu”. Η Cyrus με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να προβάλει μια νέα και πιο ώριμη πλευρά του εαυτού της, έχοντας ως πρότυπο τη γιαγιά της Dolly Parton.

Η 24χρονη καλλιτέχνιδα έλαβε μέρος στη συναυλία που διοργάνωσε η συνάδελφός της, Ariana Grande, για τα θύματα του Manchester. Στο συγκεκριμένο event, η Cyrus ερμήνευσε, εκτός από διάφορες παλιές και νέες επιτυχίες της, ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Το “Inspired” έκανε πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου και κυκλοφορεί από την RCA Records και Smiley Miley Inc.

Το εν λόγω single είναι ένα υποστηρικτικό τραγούδι προς όλους τους ανθρώπους, ώστε να αποδεχτούν τον εαυτό τους. Στους στίχους, η Miley θίγει θέματα και ερωτήματα όπως αυτά της περιβαλλοντικής ευημερίας, αλλά και για την ψυχική υγεία, καθώς κι να μήνυμα αγάπης προς την LGBT κοινότητα.

Το “Inspired” αποτελεί δεύτερη γεύση του επόμενου album της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι δημιούργημα συνεργασίας της Miley και του Oren Yoel, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για την παραγωγή.

Miley Cyrus - Inspired

Back To Top