skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MNDR & Scissor Sisters – SWERLK

Ένα εμψυχωτικό, sexy τραγούδι για την LGBTQ κοινότητα!

Τίτλος τραγουδιού“SWERLK”

Καλλιτέχνης: MNDR & Scissor Sisters

Μουσική / Στίχοι: ?

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Ο μήνας Ιούνιος τα τελευταία χρόνια είναι ο μήνας που μαχόμαστε, ώστε να γίνουν αποδεκτές και μη κατακριτέες οι σεξουαλικές επιλογές των ανθρώπων σε όλων τον πλανήτη. Στις 10 Ιουνίου τα απανταχού Prides έδωσαν το παρόν τόσο στη χώρα μας, όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με πολλές χιλιάδες κόσμου να παραβρίσκονται σε αυτά. Τραγούδια για τις LGBTQ κοινότητες έχουν γραφεί ουκ ολίγες φορές και η MNDR σε συνεργασία με τους Scissor Sisters σηκώνουν ψηλά την σημαία με το ροζ φλαμίνγκο και “βάφονται” με χρώματα παρουσιάζοντάς μας το “Swerlk”.

Πρόκειται για ένα dance anthem που  δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “GLAAD” που αφορά την κοινότητα των LGBT στα media. Το εν λόγω single αποτελεί μία φιλανθρωπική κίνηση εκ μέρους των ερμηνευτών, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν στο Contigo Fund. Το Contigo Fund προσφέρει οικονομική στήριξη σε οργανισμούς που δουλεύουν ώστε γιατρέψουν, να εκπαιδεύσουν και να ενδυναμώσουν κοινότητες που επλήγησαν από την τρομοκρατική ενέργεια στο Pulse nightclub του Orlando.

Πρόκειται για μία κίνηση στήριξης, αγάπης και ανθρωπιάς μιας και στις 12 Ιουνίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγική εκείνη επίθεση.

MNDR & Scissor Sisters - SWERLK

Back To Top