skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MOBS – Say Anything

Το “Say Anything” είναι το νέο single από την πολλά υποσχόμενη μπάντα, MOBS.

Τίτλος τραγουδιού“Say Anything”

Καλλιτέχνης: MOBS

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το E.P.: “‘You Want Beauty?”

Ημερομηνία κυκλοφορίας E.P.: 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Jordan Clarey (φωνή, keys), Michael Ashfield (κιθάρα), Matt Purcell (drums) και Scott MacDougall (μπάσο, keys) αποτελούν το νεοσύστατο boy-band από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας που ακούει στο όνομα MOBS. Πριν λίγο καιρό έκαναν το ντεμπούτο τους με το single, “Dark Side of a Good Thing” ενώ τώρα επανέρχονται με το Ε.Ρ. τους “You Want Beauty?” από το οποίο ξεχώρισε το δεύτερο single τους “Say Anything”.

Έχει μια πραγματικά καθαρή και στιλβωμένη pop βάση με στοιχεία της synth των 80’s. Αν σας αρέσει κάθε είδους από την pop μουσική του σήμερα που αναμοχλεύεται με την ηλεκτρονική πλευρά της synth τότε το τραγούδι αυτό θα γίνει ο νέος τους ύμνος.

Για το Ε.Ρ. αυτό η μπάντα δήλωσε: “Τα τραγούδια μας επικεντρώνονται σε μια πιο ιδιαίτερη, πιο διασκεδαστική εμπειρία – μελωδικά, θεματικά και μουσικά”, είπε ο Clarey. “Θέλουμε να εμπνεύσουμε μια νοσταλγία της δεκαετίας του ’80 ενώ εξακολουθούμε να είμαστε σχετικοί με τη σημερινή μουσική βιομηχανία. Τα τραγούδια που έχουμε γράψει, έχουν μεγαλύτερο βάθος από αυτά που κάναμε μέχρι πρότινος”.

MOBS - Say Anything

Back To Top