skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Modà – Quel sorriso in volto

Οι Ιταλοί Modà επανέρχονται με το ολοκαίνουριο single τους “Quel sorriso in volto”!

Τίτλος τραγουδιού“Quel sorriso in volto”

Καλλιτέχνης: Modà

Μουσική / Στίχοι: Francesco Silvestre

Εταιρεία: Friends and Partners/Believe Distribution Services

Από το L.P.: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας L.P.: 21 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Είναι έτοιμοι. Μετά μια μεγάλη παύση την οποία είχαν ανακοινώσει στους fans του, οι Modà, το Μιλανέζικο συγκρότημα με επικεφαλής τον Kekko Silvestre, επανέρχεται με ένα νέο single. Πιο συγκεκριμένα το επιτυχημένο Ιταλικό συγκρότημα, επέστρεψε επίσημα στα δισκογραφικά δρώμενα στις 21 Ιουνίου! Η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού τους, που σηματοδοτεί την επιστροφή τους, ανακοινώθηκε στη σκηνή της αρένα της Βερόνας κατά τη διάρκεια των Seat Music Awards, μετά από ένα medley που είχε δημιουργηθεί από τα καλύτερα τραγούδια τους. Ο τίτλος του τραγουδιού, το οποίο είναι ταυτόχρονα και το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο album τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, έχει τίτλο “Quel sorriso in volto”.

Το τραγούδι γράφτηκε εξ ολοκλήρου από τον Kekko Silvestre. Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός μας διηγείται μια ιστορία, την ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού στην Αμερική. Ο ήχος είναι χαρακτηριστικός των ρομαντικών τραγουδιών που μας έχει συνηθίσει το συγκρότημα. Ένα πολύ ευχάριστο τραγούδι, αργό, ρομαντικό και μελαγχολικό ταυτόχρονα, συναρπαστικό. Καθώς ρέει στη μελωδία του, μας κάνει να φανταζόμαστε τις σκηνές της ιστορίας αυτών των δύο νεαρών που παντρεύτηκαν μόλις δύο ώρες πριν.

Ήδη ένα teaser του επίσημου music video, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες μέρες, παρουσιάζει τα τοπία της ευρύτερης, ερημικής περιοχής του Λας Βέγκας και μια Cadillac, τα δύο στοιχεία που ενέπνευσαν και το artcover του τραγουδιού!

Modà - Quel sorriso in volto

Back To Top