skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mogwai – We’re Not Done (End Title)

Οι Mogwai μας χαρίζουν άλλο ένα τραγούδι από τη συμμετοχή τους στην ταινία “KIN”…

Τίτλος τραγουδιού“We ‘re Not done (End Title)”

Καλλιτέχνης: Mogwai

Μουσική / Στίχοι: Mogwai

Εταιρεία: Rock Action Records

Από το LP: “Kin O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας O.S.T.: 31 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Oι Σκωτσέζοι Mogwai, μέσα στη χρονιά, ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στο soundtrack της ταινίας “ΚIN”. Πρόκειται για μία ταινία επιστημονικής φαντασίας σκηνοθετημένη από τους Jonathan & Josh Baker, η οποία θα βγει στις οθόνες μας στις 31 Αυγούστου.

Τον περασμένο Απρίλη, οι Mogwai έδωσαν στο κοινό τους το πρώτο τραγούδι-soundtrack με τίτλο “Donuts” και έχει κάνει ήδη «χαμό» στην post-rock σκηνή. Έτσι, το συγκρότημα αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας άλλη μία δημιουργία με τίτλο “We ‘re Not Done”, που θα παίζει στους τίτλους τέλους της ταινίας. Είναι ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι γεμάτο μελαγχολία. Βέβαια, αυτό είναι που χαρακτηρίζει τους Mogwai.

Ο τραγουδιστής τους, Stuart Braithwaite σε πρόσφατη δήλωσή του είπε: «Ολόκληρη η μπάντα ήταν πολύ ενθουσιασμένη όταν μας πρότειναν να γράψουμε μουσική για την ταινία των Baker. Ήταν καταπληκτικό να δούμε πώς μπορεί να ταιριάξει η μουσική μας σε κάτι τόσο τελείως διαφορετικό από εμάς. Το συγκεκριμένο soundtrack είναι από τις αγαπημένες μας δουλείες και έτσι δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τον κόσμο να περιμένει.» Και εμείς με τη σειρά μας έχουμε την ίδια άποψη και για αυτόν το λόγο ακριβώς τους ευχαριστούμε!

Τέλος, κρίνοντας από το soundtrack, οι fans των sci-fi ταινιών έχουν να περιμένουν κάτι πολύ ενδιαφέρον στη μεγάλη οθόνη τέλος καλοκαιριού…

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

Mogwai - We're Not Done (End Title)

Back To Top