skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Monophonics – Chances

Οι Monophonics επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Chances”!

Τίτλος τραγουδιού“Chances”

Καλλιτέχνης: Monophonics

Μουσική / Στίχοι: Austin Bohlman, Ian McDonald, Kelly Finnigan, Max Ramey

Εταιρεία: Colemine Records

Από το LP: “It’s Only Us”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Η δημοφιλής psychedelic-soul μπάντα από το San Francisco, Monophonics, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου που θα έχει τίτλο “It’s Only Us” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, από την Colemine Records.

Tο πρώτο δείγμα από τη δουλειά αυτή είναι το τραγούδι “Chances” με μια ερμηνεία γεμάτη πάθος όπως πάντα από τον Kelly Finnigan και όμορφα υποστηρικτικά φωνητικά από τις Soul Mates. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι: Austin Bohlman, Ian McDonald, Kelly Finnigan και Max Ramey.

Ο frontman των Monophonics, Kelly Finnigan, o οποίος βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στη χώρα μας για ένα μοναδικό live, δήλωσε σχετικά με το τραγούδι αυτό: “Το τραγούδι “Chances” ολοκληρώθηκε αρκετά γρήγορα. Η μουσική γράφτηκε και ηχογραφήθηκε αναλογικά στο Transistor Sound Studio με τέσσερις μουσικούς, μέσα σε ένα απόγευμα. Μόλις η βάση του κομματιού ήταν έτοιμη, την επόμενη ημέρα ηχογραφήθηκαν τα φωνητικά, προσθέτοντας ακουστική κιθάρα, βιμπράφωνο, ντέφι, πνευστά και background vocals”.

Monophonics - Chances

Back To Top