skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Moonchild – Too Good

Oι Moonchild επανέρχονται με το νέο τους single “Too Good”

Τίτλος τραγουδιού: “Too Good”

Καλλιτέχνης: Moonchild

Μουσική/Στίχοι: Amber Navran, Max Bryk, Andris Mattson

Εταιρεία: Moonchild

Από το LP: “Starfruit”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Noεμβρίου 2021

Art-Cover:

Το neo-soul, jazz συγκρότημα, Moonchild, έκανε την εμφάνισή του στα μουσικά δρώμενα το 2012 και μέχρι σήμερα, έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στη βιομηχανία με τις ιδιαίτερες μουσικές τους δημιουργίες. Οι Moonchild αποτελούνται από τους Amber Navran, Max Bryk και Andris Mattson οι οποίοι ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και προετοίμασαν μια ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά που θα έχει τίτλο “Starfruit” και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Ως πρώτο δείγμα από το δίσκο αυτό, οι Moonchild μας παρουσιάζουν το “Too Good”, τους στίχους, τη μουσική αλλά και την παραγωγή του οποίου υπογράφουν τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος.

Το “Starfruit” είναι το πέμπτο album από το τρίο με έδρα το Los Angeles και που σηματοδοτεί την πρώτη δεκαετία του συγκροτήματος. Το «Starfruit» δείχνει τον σεβασμό, τη μουσική κατανόηση και την αγάπη που έχουν, τόσο ο ένας για τον άλλον όσο και για τον αξιοσημείωτο κατάλογο των συνεργατών που παρουσιάζονται μέσα από αυτή τη δουλειά. Φέρνοντας μια σειρά από όμορφες μελωδίες και προσωπικούς στίχους, το «Starfruit» θα έχει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως:

Lalah Hathaway, Alex Isley, Tank and The Bangas, Rapsody, Ill Camille, Mumu Fresh, Chantae Cann και Josh Johnson. «Αυτό είναι το 5ο μας album, το οποίο φάνηκε σαν ένα μεγάλο ορόσημο για εμάς. Όλοι πρόσθεσαν τη μαγική τους πινελιά στα τραγούδια και πραγματικά έφεραν τη μουσική σε ένα νέο και ιδιαίτερο μέρος», αναφέρει η Amber.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Moonchild - Too Good

Back To Top