skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mumford & Sons – Guiding Light

Οι Mumford & Sons επανέρχονται με το νέο τους τραγούδι “Guiding Light”!

Τίτλος τραγουδιού“Guiding Light”

Καλλιτέχνης: Mumford & Sons

Μουσική / Στίχοι: Mumford & Sons

Εταιρεία: Universal-Island Records

Από το LP: “Delta”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 20 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Mumford and Sons ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το επερχόμενο νέο album τους που θα έχει τον τίτλο “Delta” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου. Η ηχογράφηση του πραγματοποιήθηκε στο Church Studios στο Λονδίνο και την παραγωγή ανέλαβε ο γνωστός Paul Epworth, το “Delta” είναι το τέταρτο κατά σειρά album του κουαρτέτου που ακολουθεί την κυκλοφορία του “Johannesburg” του 2016 και περιγράφεται ως “ένας δίσκος διαφορετικών αποχρώσεων, χρωμάτων και στυλ”. Σηματοδοτεί επίσης τα δέκα χρόνια του συγκροτήματος στο χώρο.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε επίσης το πρώτο single από το album με τίτλο “Guiding Light”. Οι ίδιοι σε ανάρτησή τους έγραψαν πως είναι “ένα τραγούδι folk-rock που χτίζει, χτίζει, εκρήγνυται και μετά εκρήγνυται και πάλι”, το single έκανε πρεμιέρα ως το «Hottest Record» του BBC Radio 1.

Μιλώντας στην DJ, Annie Mac για το νέο τους single, ο Marcus Mumford δήλωσε: «Ήταν ένα θηριώδες τραγούδι που προσπαθούσαμε πολύ να το ηχογραφήσουμε. Ήταν σκληρή δουλειά. Το δοκιμάσαμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους … αυτό πήρε λίγο χρόνο. Το γράψαμε πριν από ένα χρόνο περίπου, αλλά πήρε λίγο χρόνο για να το φτάσουμε σε αυτό το σημείο και τώρα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό”.

Mumford & Sons - Guiding Light

Back To Top