skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Alicja Szemplińska – Empires (ESC 2020: Poland)

Η Alicja Szemplińska με το τραγούδι “Empires” θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στη φετινή Eurovision!

Τίτλος τραγουδιούEmpires

Καλλιτέχνης: Alicja Szemplińska

Μουσική/Στίχοι: Patryk Kumór, Dominic Buczkowski-Wojtaszek, Laurell Barker, Frazer Mac

Σκηνοθεσία: Dawid Ziemba

Εταιρεία: Universal Music Polska

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η Alicja Szemplińska (περισσότερο γνωστή ως Alicja), είναι μια νεαρή τραγουδίστρια από την Πολωνία που γνώρισε το κοινό της χώρας της όταν κέρδισε στη δέκατη σεζόν του talent show “The Voice of Poland” το 2019. Ένα χρόνο αργότερα, κέρδισε και στον εγχώριο διαγωνισμό “Szansa na sukces” μέσα από τον οποίο επιλέγεται το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision.

Tο “Empires” είναι τελικά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision και αναφέρεται στην καταστροφή του πλανήτη, με στίχους απόλυτα αφυπνηστικούς για περισσότερη οικολογική συνείδηση!

Τους στίχους -οι οποίοι είναι γραμμένοι εξολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα- και τη μουσική του υπογράφουν οι Patryk Kumór, Dominic Buczkowski-Wojtaszek, Laurell Barker και Frazer Mac, ενώ τη σκηνοθεσία του συνοδευτικού του music video ανέλαβε ο Dawid Ziemba.

Το τραγούδι θα παρουσιαστεί στον δεύτερο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου 2020 στο Rotterdam Ahoy, της Ολλανδίας και είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο πρώτο μισό της παράστασης.

Alicja Szemplińska - Empires (ESC 2020: Poland)

Back To Top