skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Andriamad – T’es Beau Quand T’es Belle

Οι Andriamad στο νέο τους single, με τίτλο “T’es Beau Quand T’es Belle”

Τίτλος τραγουδιού: “T’es Beau Quand T’es Belle”

Καλλιτέχνης: Andriamad

Μουσική/Στίχοι: Andriamad

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Parlophone/Warner Music

Από το ΕP: “Andriamad”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Απριλίου 2020

Art-Cover:

“T’es Beau Quand T’es Belle”, νέο single για το ντουέτο από τη Γαλλία, που έχει εντυπωσιάσει με διθυραμβικές κριτικές από το μουσικό τύπο της χώρας τους, για τον ευφάνταστο τρόπο που διασκευάζει γνωστές επιτυχίες. Μια από αυτές, μεγάλο hit και στη χώρα μας, προέρχεται από τον Alain Souchon και δεν είναι άλλο από το “Foule Sentimentale” του 1993, που προηγήθηκε ως single του προαναφερθέντος τραγοδιού!

Πίσω από τους Andriamad, βρίσκονται η Cecile και ο Kevin. Εμπνευσμένο και πολύπλευρο μουσικά, αυτό το γαλλικό ντουέτο με διάσπαρτες προσεγγίσεις: από την afro και την electro μέχρι την alternative pop και την r&b, μας ξεσηκώνουν με αυτό το ανέλπιστο “πάντρεμα” της μουσικής και τους μοντέρνους τους ρυθμούς.

Η Cecile κατάγεται από τη Γαλλική Πολυνησία και ο Kevin έχει Πολωνική και Τυνησιακή καταγωγή, γιορτάζουν τις διαφορές και τις ομοιότητες τους μέσα από τις μοναδικές τους δημιουργίες.

Όπως χαρακτηριστικά λένε και οι ίδιοι: “Φτάνουν δύο φωνές, ένα ipad, εφευρετικότητα και μουσική διέγερση, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο μείγμα που αιχμαλωτίζει το μυαλό και κινεί σώματα”!

Δ.Τ.

Andriamad - T'es Beau Quand T'es Belle

Back To Top