skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Ariana Grande – positions

H Ariana Grande κυκλοφορεί το νέο της single, “positions” το οποίο συνοδεύει με το επίσημο music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “positions”

Καλλιτέχνης: Ariana Grande

Μουσική/Στίχοι: Angelina Sherie, Mr. Franks, Victoria Monét, Nija & Ariana Grande

Σκηνοθεσία: Dave Meyers

Εταιρεία: UMG

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Η Ariana Grande κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single της με τίτλο “Positions”, από το οποίο μας είχε ανακοινώσει μέσα από διάφορα teasers τις τελευταίες ημέρες. Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του που σκηνοθέτησε ο Dave Meyers.

Στο clip, η Grande αναζητά το κορίτσι-αφεντικό που κρύβει μέσα της μέσα από διάφορους ρόλους και φαντάζεται το πώς θα έμοιαζε η ζωή της αν θα είχε την κορυφαία θέση του αμερικάνικου έθνους, της Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

To τραγούδι είναι το πρώτο δείγμα που λαμβάνουμε από την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά που σύμφωνα με ανάρτηση της ίδιας θα είναι διαθέσιμη μέσα στον επόμενο μήνα! Για το album αυτό δεν είναι ακόμα διαθέσιμες πολλές πληροφορίες, ωστόσο υπάρχουν σοβαρές υποψίες για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον The Weeknd καθώς ο ίδιος μοιράστηκε το teaser του “positions” μέσα από το δικό του προφίλ στο Instagram πριν από λίγες μέρες!

Το album θα είναι το έκτο κατά σειρά της επιτυχημένης δισκογραφίας της, μετά το “Thank U, Next” του 2019 , το οποίο μας χάρισε επιτυχίες όπως “7 Rings”, “Imagine”, “NASA” και “Break Up With Your Girlfriend, I Bored”.

Έκτοτε της είδαμε να συμμετέχει σε διάφορες άλλες δουλειές όπως στο soundtrack της ταινίας “Charlie’s Angels”, σε ένα ντουέτο με θέμα την καραντίνα, το “Stuck With U” με τον Justin Bieber αλλά και στο τραγούδι “Rain on Me” της Lady Gaga.

Ariana Grande - positions

Back To Top