skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Beth Hart – Bad Woman Blues

Η Beth Hart επανέρχεται με την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου τραγουδιού της “Bad Woman Blues”!

Τίτλος τραγουδιού“Bad Woman Blues”

Καλλιτέχνης: Beth Hart

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Mascot Label Group/Provogue

Από το LP: “War In My Mind”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

H Αμερικανίδα τραγουδοποιός, Beth Hart ανακοίνωσε πρόσφατα τη δισκογραφική επιστροφή με ένα νέο album. Το “War in My Mind” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω της Provogue. Το album είναι σε παραγωγή του Rob Cavallo (Green Day, My Chemical Romance, Dave Matthews Band) και το πρώτο επίσημο single από το album αυτό είναι το ομότιτλο τραγούδι.

Η συνέχεια έρχεται με το τραγούδι “Bad Woman Blues” για το οποίο η Hart έγραψε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της: “Το “Bad Woman Blues” μιλά για μια γυναίκα που δεν έχει κανένα συμφέρον από το να είναι καλή, επειδή ξέρει ότι δεν είναι. Αλλά αντί να μισεί τον εαυτό της γι ‘αυτό, είναι πολύ σαφής προς τον άνδρα της. Είναι σα να του λέει, «Μωρό, είμαι μ@λάκω και μάγισσα, αλλά μαζί μου σίγουρα θα διασκεδάσεις».

Σε μια βιομηχανία γεμάτη “αστραφτερές” παραγωγές και φιλτραρισμένες φωτογραφίες, η Hart είναι μια από τις τελευταίες αυθεντικές ερμηνεύτριες που θα σας οδηγήσει αυτή τη φορά σε μια πολιτική, συναισθηματική πορεία. «Τώρα είμαι πολύ περισσότερο εγώ από ό,τι στο προηγούμενο έργο μου», εξηγεί η Beth. “Έκανα πολύ δρόμο και τώρα είμαι εντελώς ειρηνική με τις σκοτεινές, τρελές πλευρές μου, πράγματα για τα οποία ντρέπομαι αλλά και πράγματα τα οποία με κάνουν και αισθάνομαι καλά”.

Αυτή την περίοδο η Hart βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη, στα πλαίσια της οποίας έκανε και μια στάση στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Θέατρο Βράχων στις 27 Ιουνίου.

Beth Hart - Bad Woman Blues

Back To Top