skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | BLACKPINK – How You Like That

Το music video του “How You Like That” των BLACKPINK, καταρρίπτει δύο νέα ρεκόρ στο YouTube!

Τίτλος τραγουδιού: “How You Like That”

Καλλιτέχνης: BLACKPINK

Μουσική/Στίχοι: Teddy, Danny Chung, R. Tee, 24

Σκηνοθεσία: Seo Hyun-seung

Εταιρεία: YG/Interscope Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Το «How You Like That» είναι το νέο single από το girl band από τη Νότια Κορέα, Blackpink. Κυκλοφόρησε στις 26 Ιουνίου 2020, μέσω της YG Entertainment και της Interscope Records, ως το πρώτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο album του συγκροτήματος στην κορεατική γλώσσα, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2020. Ο Teddy συνέγραψε το τραγούδι σε συνεργασία με τον Danny Chung και τους παραγωγούς του R. Tee και 24.

Το music video για το “How You Like That” σκηνοθετήθηκε από τον Seo Hyun-Seung, ο οποίος στο παρελθόν έκανε τη σκηνοθεσία και για τα τραγούδια “Ddu-Du Ddu-Du” και “Kill This Love”, του group. Το video κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα streams για πρεμιέρα μουσικού video στο YouTube με 1,65 εκατομμύρια προβολές. Επίσης έγινε το music video που που έφτασε πιο γρήγορα τα 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, μέσα σε περίπου 32 ώρες μετά την πρεμιέρα του.

Τον περασμένο μήνα, το K-pop girl-band συμμετείχε στο νέο album της Lady Gaga, “Chromatica” και πιο συγκεκριμένα στο single “Sour Candy”. Πέρυσι, έγιναν το πρώτο K-pop girl group που εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Coachella. Επίσης το 2019, οι BLACKPINK κυκλοφόρησαν το EP “Kill This Love” και έκαναν το ντεμπούτο τους στην αμερικάνικη τηλεόραση μέσα από την εκπομπή “The Late Show With Stephen Colbert”, όπου ερμήνευσαν το “뚜두 뚜두 (DDU-DU DDU-DU)”.

BLACKPINK - How You Like That

Back To Top