skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Blas Cantó – Universo (ESC 2020: Spain)

Δυναμικά μπαίνει η Ισπανία στον φετινό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με τον Blas Cantó και το τραγούδι “Universo”!

Τίτλος τραγουδιού: “Universo”

Καλλιτέχνης: Blas Cantó

Μουσική / Στίχοι: Dan Hammond, Mikołaj Trybulec, Bright Sparks, Blas Cantó

Σκηνοθεσία: Christian Velasco

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Στις 16 Μαΐου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο φετινός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Για 65η φορά ο θεσμός που έχει αγαπήσει το παγκόσμιο κοινό θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam Ahoy, ενώ στις 12 και 14 του ίδιου μήνα θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί. 41 χώρες θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με την Βουλγαρία και την Ουκρανία να επιστρέφουν έπειτα από την αποχή τους από τον περσινό διαγωνισμό, ενώ η Ουγγαρία και το Μαυροβούνιο θα αποσυρθούν.

Δυναμικά, λοιπόν, μπαίνει η Ισπανία στον φετινό διαγωνισμό, παρουσιάζοντάς μας το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο “Universo”, το οποίο θα ερμηνεύσει ο Ισπανός τραγουδιστής της pop μουσικής κουλτούρας, Blas Cantó. Το τραγούδι υπογράφουν οι Dan Hammond, Mikołaj Trybulec, Bright Sparks και Blas Cantó, ενώ αποτελεί μία δυναμική pop δημιουργία, που ερμηνεύεται στα ισπανικά.

Στις 29 Ιανουαρίου το φως της δημοσιότητας είδε και το music video του τραγουδιού, με τον 28χρονο καλλιτέχνη να πρωταγωνιστεί στο μαγικό, τελικό αποτέλεσμα. Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Christian Velasco, ο Cantó φαίνεται να είναι συναισθηματικά φορτισμένος και να ζητάει διαρκώς συγχώρεση. Τα εντυπωσιακά πλάνα σε άγονη γη, αλλά και σε φανταστικά τοπία αφήνουν μία επίγευση ολοκλήρωσης.

Blas Cantó - Universo (ESC 2020: Spain)

Back To Top