skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Bruce Springsteen – Letter To You

Ο Bruce Springsteen και η The E Street Band ενώνουν τις δυνάμεις τους για το νέο album “Letter To You”, μέσα από το οποίο κυκλοφόρησε το ομότιτλο single συνοδευμένο από το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Letter To You”

Καλλιτέχνης: Bruce Springsteen

Μουσική / Στίχοι: Bruce Springsteen, Ron Aniello

Σκηνοθεσία: Thom Zimny

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: “Letter To You”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Το “Letter To You” είναι το νέο single, music video και studio album του Bruce Springsteen με τους E Street Band και είναι ένας rock δίσκος 12 τραγουδιών γεμάτος με τον ανατριχιαστικό και χαρακτηριστικό ήχο του συγκροτήματος. Κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου από την Panik Records και την Sony Music. Ηχογραφημένο στο studio του, στο σπίτι του στο New Jersey, το “Letter To You” είναι το 20ο studio album του Springsteen και η πρώτη του δουλειά με την συμμετοχή της Ε Street Band μετά το “High Hopes” που κυκλοφόρησε το 2012 και των πρώτων live εμφανίσεων τους μαζί το 2016 για το “The River Tour”, που χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη παγκόσμια περιοδεία της χρονιάς από το Billboard και το Pollstar.

“Αγαπώ την συναισθηματική φύση του ‘Letter To You’”, λέει ο Springsteen. “Και αγαπώ τον ήχο της E Street Band που παίζει τελείως live στο studio, με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ. Φτιάξαμε τον δίσκο μόνο μέσα σε 5 μέρες και τελικά είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ”.

To “Letter to You” περιλαμβάνει 9 τραγούδια γραμμένα πρόσφατα από τον καλλιτέχνη, καθώς και νέες ηχογραφήσεις από 3 θρυλικές, αλλά ακυκλοφόρητες συνθέσεις από την δεκαετία του ‘70: “Janey Needs a Shooter”, “If IWas the Priest” και “Songs for Orphans”. Για το νέο δίσκο ο Springsteen συνεργάστηκε με τους: Roy Bittan, NilsLofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano και Jake Clemenos. Η παραγωγή του album έγινε από τον Ron Aniello και τον Bruce Springsteen, η μίξη έγινε από τον Bob Clearmountain και το mastering από τον Bob Ludwig.

Δ.Τ.

Bruce Springsteen - Letter To You

Back To Top