skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Cesár Sampson – Lazy Suit

Ο Cesár Sampson, παρουσιάζει το music video για το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Lazy Suit”!

Τίτλος τραγουδιού“Lazy Suit”

Καλλιτέχνης: Cesár Sampson

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Ramon Rigoni

Εταιρεία: UMG

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο Cesar Sampson επιστρέφει στα δισκογραφικά δρώμενα με ένα ανεβαστικό τραγούδι. Το “Lazy Suit” ξεκινά με κομψούς ήχους κιθάρας και αποδεικνύει μέσα από τον pop ρυθμό του πως ο Cesár Sampson είναι αποφασισμένος, να σημειώσει και πάλι επιτυχία. Από την ησυχία και την περισυλλογή, αντλείται η δύναμη που απαιτείται, για να καταλάβουμε τις προκλήσεις της σύγχρονης ύπαρξης. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Sampson γιορτάζει την άλλη όψη της παραγωγικής ζωής στο νέο του τραγούδι.

Στο συνοδευτικό music video του τραγουδιού που σκηνοθέτησε ο Ramon Rigoni, ο Sampson με την όμορφη παρτενέρ του, εκπληρώνουν διάφορα καθημερινά καθήκοντα τους, δείχνοντας απόλυτα ευτυχισμένοι!

Σε άλλα νέα, ο Cesar Sampson επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στον διαγωνισμό της Eurovision όχι όμως στον ρόλο του ερμηνευτή. Ο Sampson εκπροσώπησε την Αυστρία το 2018 με το τραγούδι “Nobody but you” τερματίζοντας στην τρίτη θέση του μεγάλου τελικού. Όπως δήλωσε στην εν λόγω συνέντευξη, στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ρότερνταμ, θα εμπλέκεται στην παραγωγή μίας εκ των φετινών συμμετοχών. Όπως τόνισε, δεν αναφέρεται ούτε στην φετινή συμμετοχή της Αυστρίας αλλά ούτε και σε αυτή της Γερμανίας.

Cesár Sampson - Lazy Suit

Back To Top