skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Charlie Puth – Mother

Ο Charlie Puth στο music video του νέου του digital single, “Mother”!

Τίτλος τραγουδιού“Mother”

Καλλιτέχνης: Charlie Puth

Μουσική / Στίχοι: Ryan Tedder, Billy Walsh, Charlie Puth

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Artist Partner Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ακόμα μία ανεξάρτητη κυκλοφορία ήρθε από τον Charlie Puth, με τίτλο “Mother”. Πρόκειται για το τρίτο σε σειρά ανεξάρτητο single που κυκλοφορεί ο 27χρονος, Αμερικανός τραγουδιστής, ενώ αναφερόμαστε στο follow-up του “I Warned Myself”. Η synth-pop δημιουργία μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την ‘κακή’ πλευρά του Puth με τις σχέσεις τους, ενώ γίνεται άμεση αναφορά στην μητέρα του έτερον ήμισύ του, η οποία δεν θα ήθελε να γνωρίζει τι κάνουν οι δυο τους.

Όσον αφορά το video, αυτό είναι εμπνευσμένο από ένα όνειρο που είχε δει ο Puth. “Ήταν σαν show της τηλεόρασης που έφτιαξα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω. Με λίγα λόγια, η ιστορία είναι φτιαχτή, αλλά ακούγεται σα να έχει συμβεί.”

Μαζί με το τραγούδι, το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού. Προκλητικά παρουσιάζεται μπροστά μας ο Puth δίχως μπλούζα, ενώ στη συνέχεια παρακολουθούμε την ξέφρενη ζωή του, όπου κανένας φραγμός δεν τον σταματάει από το να ζήσει τη ζωή του στα άκρα.

Ο Charlie Puth ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2009 και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του δύο ολοκληρωμένες δουλειές (“Nine Track Mind” και “Voicenotes”) και τρία EPs. Το ντεμπούτο το album που κυκλοφόρησε το 2016 τον εδραίωσε στο μουσικό προσκήνιο, έπειτα μία διπλή ‘πλατίνα’.

Charlie Puth - Mother

Back To Top