skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Cheryl – Let You

Η Cheryl παρουσιάζει το music video του ολοκαίνουριου single της “Let You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Let You”

Καλλιτέχνης: Cheryl

Μουσική / Στίχοι: The Invisible Men, Chiara Hunter, Daniel Boyle, Nicola Roberts, Cheryl

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: Beat Productions

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Το “Let You” είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφόρησε μέσα στη χρονιά (και πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου) από το επερχόμενο και ακόμα άτιτλο, 5ο album της, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Cheryl.

Πρόκειται για ένα uptempo τραγούδι με δυναμική παραγωγή που περιλαμβάνει 80’s synths και γενικότερα ήχο εκείνης της εποχής. Οι στίχοι μιλούν για ανθυγιεινές σχέσεις με τους άνδρες που θέλουν να ελέγχουν το ταίρι τους και που πάντα θέλουν να επηρεάζουν την ευτυχία και τη διάθεση του δεύτερου προσώπου. Επίσης το συνοδευτικό music video του τραγουδιού πραγματεύεται ακριβώς αυτό αλλά και τη γυναικεία δύναμη που βοηθά να βγει από το τέλμα!

Η Cheryl ανέφερε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Fault Magazine ότι γι’αυτό το single πως είναι “ειλικρινές, συμπονετικό και διασκεδαστικό” και γνώριζε από την αρχή ότι έπρεπε να το κυκλοφορήσει. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφει η ίδια μαζί με τους The Invisible Men, Chiara Hunter, Daniel Boyle και την πρώην συνεργάτιδά της από το girl-band των Girls Aloud, Nicola Roberts.

Cheryl - Let You

Back To Top