skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Coldplay – Higher Power

Οι Coldplay επιστρέφουν με ένα εντυπωσιακό music video για το come-back-single τους “Higher Power”!

Τίτλος τραγουδιού“Higher Power

Καλλιτέχνης: Coldplay

Μουσική / Στίχοι: Max Martin, Denise Carite, Federico Vindver, Will Champion, Guy Berryman, Jonny Buckland, Chris Martin

Σκηνοθεσία: Paul Dugdale

Εταιρεία: Warner Music Spain S.L.

Από το LP: “Music of the Spheres”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Οι Coldplay κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, με τίτλο «Higher Power». Το συγκρότημα πραγματοποιήσε την πρεμιέρα του τραγουδιού και του συνοδευτικού του music video στο διάστημα, παρουσιάζοντάς το πρώτα με τον Γάλλο αστροναύτη της ESA Thomas Pesquet, ο οποίος βρίσκεται στο International Space Station.

Το video της μπάντας παρουσιάζει το συγκρότημα να ερμηνεύει το τραγούδι καθώς εξωγήινα ολόγραμματα χορεύουν γύρω τους. Τη σκηνοθεσία του clip υπογράφει ο Paul Dugdale.

Πριν από την πρεμιέρα του, οι Coldplay συνδέθηκε με τον Pesquet για μια συνομιλία. Έδειξε στο συγκρότημα την καταπληκτική θέα από το ISS και συζήτησαν το κοινό έδαφος μεταξύ περιοδείας και του να βρίσκεται κανείς στο διάστημα. Ο Martin ρώτησε επίσης τον Pesquet πώς αισθάνεται για τη Γη και τους ανθρώπους της ενώ πετάει πάνω από αυτήν. Ο Pesquet ανέφερε τότε πώς «τα σύνορα δεν υφίστανται από τη φύση» ενώ τόνισε και την αναγκαιότητα οι άνθρωποι να ενωθούν για να προστατεύσουν τη Γη.

«Είναι καταπληκτικό το πόσο μικρή και εύθραυστη είναι η Γη», είπε. «Από το διάστημα, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι είναι μια όαση, είναι μια μπάλα, είναι αυτόνομη. Όλα όσα έχουμε είναι εδώ και δεν υπάρχει τίποτα άλλο πουθενά αλλού. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους πόρους σας με σύνεση. Πρέπει να μοιράζεστε τα πράγματα, πρέπει να συνεργαστείτε”.

Coldplay - Higher Power

Back To Top