skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Dhani Harrison – Motorways (Erase It)

O Dhani Harrison (γιος του George Harrison των The Beatles) παρουσιάζει το music video για το νέο του single “Motorways (Erase It)”!

Τίτλος τραγουδιού: “Motorways (Erase It)”

Καλλιτέχνης: Dhani Harrison

Μουσική / Στίχοι: Dhani Harrison, Jonathan Bates

Σκηνοθεσία: Liam Lynch

Εταιρεία: HOT Records/BMG

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

O Dhani Harrison έχει εμπλακεί με τη μουσική από αρκετά νεότερη ηλικία. Το συγκρότημά του thenewno2 άρχισε να δημιουργεί τη δική του μουσική το 2006 και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να ξεχωρίσει και να συμμετέχει στο Coachella και σε άλλα φεστιβάλ. Έχει συνθέσει soundtracks για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές («Beautiful Creatures», «Good Girls Revolt»). Έχει δουλέψει επίσης ως συμπαραγωγός (με τον Jeff Lynne) για τη μεταθανάτια κυκλοφορία του θρύλου-πατέρα του, George Harrison των The Beatles, με τίτλο «Brainwashed», που βραβεύτηκε με Grammy ενώ έπαιξε κιθάρα ζωντανά με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες όπως στο «While My Guitar Gently Weeps» κατά τη διάρκεια του Rock and Roll Hall of Fame 2004, όταν τιμήθηκε ο πατέρας του, έχοντας στο πλευρό του τον Prince, τον Tom Petty και τον Steve Winwood.

To τελευταίο του solo album είχε τίτλο «In///Parallel» και κυκλοφόρησε το 2017. Τώρα ο Dhani επανέρχεται με ένα ακόμα νέο τραγούδι που συνοδεύεται από το επίσημο music video του.

Η σκηνοθεσία του “Motorways (Erase It)” υπογράφεται από το Liam Lynch, και παρουσιάζει πλάνα ενός σκύλου, που πιάνει στον αέρα ένα frisbee, και με το άλμα του αυτό μπαίνει σε μια ατέρμονη λούπα ταξιδεύοντας πάνα από όλο τον κόσμο. Το clip αντιπροσωπεύει τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του

Harrison. “(ο Lynch) είπε:” Τι πρέπει να κάνουμε; “είπα, “Δεν ξέρω, ας βάλουμε ένα σκύλο να πετά πάνω από κάθε τόπο που επισκεφτήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια, από την Ανταρκτική ως το Λονδίνο, μέχρι τις ινδικές σπηλιές και την Ιαπωνία, την Κίνα … όλα τα μέρη που πήγαμε και ας φέρουμε λίγο θετικότητα μέχρι να το επαναφέρουμε στο ταξίδι στο οποίο βρισκόμαστε τώρα». Και μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ο Liam, γιατί είναι αστείος και έχουμε κάνει πολλά videos μαζί”, δήλωσε σχετικά ο Harrison!

Dhani Harrison - Motorways (Erase It)

Back To Top