skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Dua Lipa – Break My Heart

Η Dua Lipa χρησιμοποιεί samples του “Need You Tonight” των INXS στο νέο της single με τίτλο “Break My Heart”! 

Τίτλος τραγουδιού“Break My Heart

Καλλιτέχνης: Dua Lipa

Μουσική / Στίχοι: Michael Hutchence, Andrew Farriss, Dua Lipa, Ali Tamposi, watt, Stefan Johnson, Jordan K. Johnson

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “Future Nostalgia”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Είναι από τις δισκογραφικές επανόδους που χαροποίησαν ιδιαίτερα την mainstream pop, μουσική κοινότητα και δεν είναι άλλη από την Dua Lipa. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ανεβάσει τον πήχη της Μεγάλης Βρετανίας ξανά στην pop μουσική κουλτούρα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου studio album της, τρία χρόνια μετά από το ντεμπούτο και “πλατινένιο” “Dua Lipa”. Ο νέος της δίσκος θα έχει τίτλο “Future Nostalgia” κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου μέσω της Warner Records, κατόπιν αλλαγής της αρχικής ημερομηνίας του μετά τη διαρροή του στο διαδίκτυο.

Ήδη από αυτόν έχουμε απολαύσει τα singles, “Don’t Start Now” και “Physical”, ενώ ήρθε η ώρα να χορέψουμε ξανά στο πλευρό της με το “Break My Heart”. Στο συνοδευτικό music video του τραγουδιού που είναι υπέρ-φορτωμένο με pop art, η Lipa μας παρασέρνει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι παρουσιάζοντας μας διάφορες δοκιμασίες σχέσεων.

Στο τραγούδι, η Lipa αμφισβητεί εάν όταν ερωτεύεσαι κάποιον νέο σύντροφο θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο πόνο. Συνεχίζοντας στο στυλ των προηγούμενων τραγουδιών της, με μουσική που θυμίζει τη δεκαετία του ’80, στα credits του θα συναντήσετε και τα ονόματα των Michael Hutchence και Andrew Farriss των θρυλικών INXS μιας και στο τραγούδι χρησιμοποιήθηκαν samples από την αλησμόνητη επιτυχία του συγκροτήματος “Need You Tonight”.

Dua Lipa - Break My Heart

Back To Top