skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Dua Lipa – Don’t Start Now

H Dua Lipa επανέρχεται με το ολοκαίνουριο τραγούδι της “Don’t Start Now”!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Start Now

Καλλιτέχνης: Dua Lipa

Μουσική / Στίχοι: Caroline Ailin, Dua Lipa, Emily Warren, Ian Kirkpatrick

Σκηνοθεσία: Nabil

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Η Dua Lipa κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο “Don’t Start Now”, ένα disco banger που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τους: Caroline Ailin,Emily Warren και Ian Kirkpatrick.

“Επέλεξα να κυκλοφορήσω πρώτα αυτό το τραγούδι, ώστε να κλείσω ένα κεφάλαιο της ζωής μου και να ξεκινήσω ένα άλλο” εξηγεί η Dua – “Σε μια νέα εποχή με νέο ήχο! Είναι να προχωρήσουμε και να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να μας παρεμποδίσει. Το αισθανόμουν επίσης σαν μια φυσική επιλογή πρώτου τραγουδιού, όπως συνέβη με το λαμπρό ίδιο πλήρωμα με το οποίο κάναμε το «New Rules»”.

Το music video για το “Don’t Start Now” κάνει επίσης πρεμιέρα σήμερα και είναι σκηνοθετημένο από τον αναγνωρισμένο σκηνοθέτη Nabil, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ονόματα όπως: Kanye West, The Weeknd, James Blake και Bon Iver. Επίσης, αυτή την Κυριακή θα δούμε την Dua να ερμηνεύει το “Don’t Start Now” στα EMA’s που θα πραγματοποιηθούν στη Σεβίλλη.

Από τότε που πρωτο-εμφανίστηκε το 2015, το ντεμπούτο album της Dua Lipa σημείωσε 4 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και 40 εκατομμύρια πωλήσεις singles. Είναι επίσημα το album από γυναίκα ερμηνεύτρια στην ιστορία του Spotify, με τα περισσότερα streams. Είναι επίσης η νεώτερη καλλιτέχνης που έχει συμπληρώσει ποτέ το 1 δισεκατομμύριο views στο YouTube ενώ έχει κερδίσει 3 BRITS, 2 Grammys και πολλά ακόμα βραβεία!

Dua Lipa - Don't Start Now

Back To Top