skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Emeli Sandé – Extraordinary Being

Η Emeli Sandé παρουσιάζει μέσα από ένα νέο music video το τραγούδι “Extraordinary Being” που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “X-Men: Dark Phoenix”!

Τίτλος τραγουδιού“Extraordinary Being”

Καλλιτέχνης: Emeli Sandé 

Μουσική / Στίχοι: Emeli Sandé

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Virgin EMI

Από το LP: “Real Life”/ “X-Men: Dark Phoenix O.S.T.”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Η βρετανίδα ερμηνεύτρια, Emeli Sandé ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρά album της, που θα έχει τίτλο «Real Life» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου από τη Virgin EMI / Universal Music.

Το album αυτό σηματοδοτεί ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην καριέρα της, που θα έχει έναν “τολμηρό και ατρόμητο νέο ήχο”. “Θέλω μόνο να δώσω στο κοινό εκείνη την απίστευτη υπερδύναμη κάθε φορά που θα ακούν το album. Όπως οι μπαταρίες, μέχρι το τέλος του album πρόκειται να αισθάνονται ότι έχουν αποκατασταθεί οι δυνάμεις τους», δήλωσε η ίδια, σχετικά με την κυκλοφορία του.

Έχοντας ήδη παρουσιάσει το τραγούδι “Sparrow”, η Sandé προχωρά στην προώθησή του με το single “Extraordinary Being” που θα αποτελεί ταυτόχρονα και μέρος του soundtrack της νέας ταινίας της Marvel, “Χ-Μen: Dark Phoenix”. To τραγούδι καταφτάνει συνοδευόμενο από το music video του που δείχνει την Sandé να ερμηνεύει το τραγούδι με φόντο διάφορα διαστημικά screensavers ενώ -όπως είναι αναμενόμενο- είναι εμπλουτισμένο και από πολλές σκηνές της ταινίας!

Emeli Sandé - Extraordinary Being

Back To Top