skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Emeli Sandé – Shine

Απολαύστε το ολοκαίνουριο, εύρυθμο, gospel τραγούδι της Emeli Sandé, με τίτλο “Shine”!

Τίτλος τραγουδιού“Shine”

Καλλιτέχνης: Emeli Sandé

Μουσική / Στίχοι: Emeli Sandé

Εταιρεία: Virgin EMI

Από το LP: “Real Life”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ακόμα ένα promotional single κάνει την εμφάνισή του από την επερχόμενη και πολυ-αναμενόμενη δουλειά της Emeli Sandé, με τίτλο “Real Life”. Πρόκειται για το τραγούδι “Shine”, μία εμβληματική δημιουργία γραμμένη από την ίδια την ερμηνεύτρια που καταφέρνει διαρκώς να μας εκπλήσσει με τις ερμηνείες της. Το “Shine” κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου κι αποτελεί το follow-up του Extraordinary Being, το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα στις 22 Μαΐου. Επιπροσθέτως έχουμε ήδη απολαύσει και το Sparrow, μία από τις ‘μεγαλύτερες’ μπαλάντες της Sandé.

Όσον αφορά την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, η Sandé έχει αναφέρει πως μέσω αυτής θέλει να δώσει στον κόσμο ελπίδα κι αυτοπεποίθηση. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε σε σχετικές της δηλώσεις:

“Ειδικά οι άνθρωποι που έχουν περιθωριοποιηθεί, ξεχαστεί ή τους έχει κλωτσήσει η αόρατη καταπίεση που βρίσκεται πάντα εκεί. Θέλω να δώσω στους ανθρώπους αυτή την απίστευτη υπερδύναμη κάθε φορά που θα παίζουν τον δίσκο. Σαν ένα πακέτο μπαταριών – μέχρι το τέλος του δίσκου θα αισθάνονται αποκαταστημένοι.”

Ο δίσκος “Real Life” – follow-up του “Long Live the Angels” – θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου μέσω της Virgin EMI.

Emeli Sandé - Shine

Back To Top