skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Fitz and The Tantrums – 123456

Οι Fitz and The Tantrums παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “123456” μαζί με το συνοδευτικό του music video!

Τίτλος τραγουδιού: “123456

Καλλιτέχνης: Fitz and The Tantrums 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Jamie Thraves, Ofir Shoham

Εταιρεία: Elektra Records/Warner Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Οι Fitz and the Tantrums μόλις μοιράστηκαν το επίσημο music video για το ολοκαίνουργιο single τους, με τίτλο “123456”. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη κυκλοφορία καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το συγκρότημα έχει σκοπό να κυκλοφορήσει κάποια νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά! Το single κυκλοφορεί από τις Elektra Records και Warner Music, ενώ τη σκηνοθεσία του music video ανέλαβαν οι Jamie Thraves και Ofir Shoham -ο τελευταίος μάλιστα ανέλαβε και το animation που θα δείτε στο clip-.

Στο clip ο frontman του συγκροτήματος, Michael Sean Fitzpatrick (γνωστός και ως «Fitz»), ανακαλύπτει μια παράξενη συσκευή, βγαίνοντας από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης!

Πριν από περίπου δύο χρόνια το συγκρότημα σημείωσε μια ακόμα τεράστια επιτυχία, χάρις στο single «Handclap», που περιλαμβάνεται στον τρίτο κατά σειρά δίσκο, που φέρει για τίτλο το όνομά τους. Το album κυκλοφόρησε στις 10 Ιουνίου του 2016 και το τραγούδι σκαρφάλωσε ως την 17η θέση του Billboard, όπου βρίσκεται τις τελευταίες 12 εβδομάδες. Το single γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, από τη στιγμή που η Fiat το χρησιμοποίησε στη διαφήμιση για το crossover Fiat 500 X.

Fitz and The Tantrums - 123456

Back To Top