skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Florida Georgia Line – Second Guessing (from “Songland”)

Οι Florida Georgia Line μας συστήνουν το νέου τους single “Second Guessing” μέσα από την εκπομπή “Songland”!

Τίτλος τραγουδιού: “Second Guessing”

Καλλιτέχνης: Florida Georgia Line

Μουσική/Στίχοι: Griffen Palmer

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Big Machine Label

Από το E.P.: “6-Pack”

Ημ/νία κυκλοφορίας E.P.: 22 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Οι Florida Georgia Line αποτέλεσαν τους special guests του νέου επεισοδίου του “Songland” στις 18 Μαΐου και μέσω αυτού μας σύστησαν το νέο, επίσημο single τους, “Second Guessing”. Με την υπογραφή του Griffen Palmer στη μουσική και τους στίχους του, το τραγούδι αυτό που ήταν και το νικητήριο της βραδιάς, πρόκειται να συμπεριληφθεί στο νέο E.P. του country duo.

Μαζί με το τραγούδι, την εμφάνισή του στις ψηφιακές πλατφόρμες έκανε και το music video αυτού, στο οποίο παρακολουθούμε το μουσικό duo να ερμηνεύει το “Second Guessing” μέσα στο studio, ενώ σε άλλα πλάνα, ασπρόμαυρα απολαμβάνουμε τα μέλη των Florida Georgia Line στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, έχοντας στο πλευρό τους τις συζύγους τους, Hayley Hubbard και Brittany Kelley.

Όσον αφορά την επικείμενη δουλειά των Florida Georgia Line, αυτή θα έχει τίτλο “6-Pack” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου μέσω της Big Machine Label. Πέρα από το εν λόγω single, στο νέο τους E.P. θα εμπεριέχεται και το πρόσφατο τραγούδι “I Love My Country”.

Florida Georgia Line - Second Guessing (from "Songland")

Back To Top