skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Foo Fighters – The Teacher

Οι Foo Fighters παρουσιάζουν το επικό, 10λεπτο single τους “The Teacher” συνοδευμένο από το music video του!

Τίτλος τραγουδιού“The Teacher”

Καλλιτέχνης: Foo Fighters

Μουσική / Στίχοι: Foo Fighters

Σκηνοθεσία: Tony Oursler

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “But Here We Are”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Μεγάλο μέρος του νέου studio album των Foo Fighters, “But Here We Are”, βασίζεται στον θάνατο του μακροχρόνιου drummer τους, Taylor Hawkins, αλλά το album είναι επίσης αφιερωμένο στην αείμνηστη μητέρα του Dave Grohl, Virginia Hanlon Grohl, η οποία πέθανε τον περασμένο Αύγουστο. Ήταν δασκάλα στο επάγγελμα και είναι σχεδόν σίγουρα το θέμα του νέου τραγουδιού των Foo Fighters “The Teacher”, του τέταρτου single του δίσκου μετά τα “Rescued”, “Under You” και “Show Me How”.

Εμφανιζόμενο στην προτελευταία θέση του album, το “The Teacher” είναι ένα έπος 10 λεπτών που εκτινάσσεται στα ύψη σε κάθε τμήμα του κι όχι στον τυπικό στίχο-ρεφρέν-στίχο των Foo Fighters. Ακούγοντάς το μπορεί κανείς να σκεφτεί πως πρόκειται για δύο ξεχωριστά τραγούδια που παλεύουν να ενωθούν και που τελικά το καταφέρνουν. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος.

Ο δίσκος “But Here We Are” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου μέσω των Roswell κι RCA Records. Για την παραγωγή του album συνεργάστηκαν οι Foo Fighters με τον καταξιωμένο Greg Kurstin.

Foo Fighters - The Teacher

Back To Top