skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | GAD. – Hide

Οι αιθέριοι GAD. κυκλοφόρησαν το νέο τους single, με τίτλο “Hide”!

Τίτλος τραγουδιού“Hide

Καλλιτέχνης: GAD.

Μουσική / Στίχοι: GAD.

Σκηνοθεσία: Eleanna Siozou

Εταιρεία: The Sound Of Everything

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Το ελληνικό, αγγλόφωνο συγκρότημα ονόματι GAD. Είναι ξανά στο προσκήνιο παρουσιάζοντάς μας μία ακόμη, αιθέρια δημιουργία. Το νέο τραγούδι του συγκροτήματος, το οποίο αποτελείται από τους ιδρυτές του, δηλαδή τον Ηρακλή Αναστασιάδη και τον Κώστα Αντωνιάδη μαζί με την μετέπειτα προσθήκη των Μιχάλη Σεμερτζόγλου, Σπύρου Παπακώτση κι Αντώνη Αντωνιάδη, έχει τίτλο “Hide”.

Βασισμένο στα soft rock και indie pop στοιχεία, το “Hide” είναι εδώ για να μάς θυμίσει την αξία του εν λόγω συγκροτήματος στην ελληνική βιομηχανία. Το χαλαρό ύφος των GAD. διέπει κι αυτή τους τη δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν τα μέλη του group. Το τραγούδι έκανε επίσημη πρεμιέρα στις 7 Μαΐου μέσω της The Sound Of Everything και είναι διαθέσιμο για να το απολαύσεις ψηφιακά.

Ανήμερα της κυκλοφορίας του απολαύσαμε στις μικρές μας οθόνες και το music video του “Hide”. Η Eleanna Siozou ανέλαβε την τελική εικόνα, η οποία παρουσιάζει μία εξίσου αιθέρια, γυναικεία ύπαρξη να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού, ούσα ωστόσο θολή, ένας συμβολισμός που χρησιμοποιείται για να αντικατοπτρίσει τη θεματική του single.

GAD. - Hide

Back To Top