skip to Main Content

Νέο Music Video | Gary Clark Jr – Got To Get Up

Ο Gary Clark Jr παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο “Got To Get Up” μέσα από ένα εντυπωσιακό music video!

Τίτλος τραγουδιού“Got To Get Up”

Καλλιτέχνης: Gary Clark Jr

Μουσική: Gary Clark Jr

Σκηνοθεσία: Manu Viqueira, Laprisamata

Εταιρεία: Warner Bros. Records

Από το LP: “This Land”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο Gary Clark Jr. πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε ότι επιστρέφει με ένα νέο album που θα είχε τίτλο “This Land”. Το album κυκλοφόρησε τελικά την 1η Μαρτίου μέσω της Warner Bros. Records.

Για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από τη νέα του δουλειά, ο blues-rock τραγουδοποιός από το Austin κυκλοφόρησε ένα music video για το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι ενώ λίγο μετά ακολούθησαν και τα τραγούδια “I Walk Alone”, “Pearl Cadallic” και “What About Us” τα οποία έχουν έντονο πολιτικοποιημένο στίχο. Η συνέχεια έρχεται με την πρεμιέρα του music video για το νέο του single από το δίσκο αυτό, που αφορά το τραγούδι “Got To Get Up”. Ανεξάρτητα από το “φτωχό” στίχο του (ο τίτλος σε μια διαρκή λούπα), η πολιτική κριτική δεν παύει να υφίσταται ούτε σε αυτό το τραγούδι, μιας και μέσα από τα εντυπωσιακά κολάζ και εφέ του video που σκηνοθέτησαν οι Manu Viqueira και Laprisamata, ο Gary κάνει σαφείς τις δικές του θέσεις!

Το album “This Land” κυκλοφόρησε επίσης σε διπλό βινύλιο, καθώς και σε CD αλλά και ψηφιακά.  Το νέο αυτό album ακολουθεί το “The Story of Sonny Boy Slim” του 2015.

Gary Clark Jr - What About Us

Back To Top