skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Halsey – SUGA’s Interlude (feat. Suga) & Finally // beautiful stranger

Μία δυναμική εμφάνιση στα μουσικά δρώμενα έκανε η Halsey κυκλοφορώντας το νέο της τραγούδι “SUGA’s Interlude” και το music video του “Finally // beautiful stranger”!

Τίτλος τραγουδιού“SUGA’s Interlude (feat. Suga)” & “Finally // beautiful stranger”

Καλλιτέχνης: Halsey

Μουσική / Στίχοι: 1. Min Yoongi, Halsey, 2. Halsey, Greg Kurstin

Σκηνοθεσία: Patrick Tracy

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: “Manic”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ήδη από τον Μάρτιο του 2019, η Halsey είχε ανακοινώσει την επικείμενη, δισκογραφική της επιστροφή και μάλιστα μέσα από το music video του τραγουδιού της “Nightmare” την είδαμε να διαβάζει μία εφημερίδα, όπου αναφερόταν ο τίτλος “Manic”. Μπορεί αρχικά να είχε δρομολογηθεί η κυκλοφορία του δίσκου μέχρι το τέλος του 2019, ωστόσο η επίσημη ημερομηνία είναι η 17η Ιανουαρίου του 2020. Ήδη από το εν λόγω studio album -τρίτο κατά σειρά- έχουμε απολαύσει τα singles “Without Me”, “Graveyard” και “Clementine”, ενώ ήρθε η ώρα να ακούσουμε δύο νέες της δημιουργίες.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “SUGA’s Interlude”, στη δημιουργία του οποίου συνέβαλαν καταλυτικά ο Νορβηγός παραγωγός Lido και ο Suga από τους BTS, τον οποίο απολαμβάνουμε στα φωνητικά του τραγουδιού να ραπάρει, ενώ το σύνολο του τραγουδιού αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα. Το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφόρησε είναι το “Finally // beautiful stranger” το οποίο αποτελεί και πάλι μία γλυκιά και μελωδική μπαλάντα, την οποία η Halsey δημιούργησε μαζί με τον Greg Kurstin. Μαζί με το τραγούδι στο προσκήνιο ήρθε και το music video αυτού, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Patrick Tracy.

Σε αυτό παρακολουθούμε την ρομαντική κι απαστράπτουσα Halsey να συναντάει το alter ego της και να ζει τη μεγαλύτερη στιγμή της on stage και πιο λαμπερή από ποτέ.

Halsey feat. Suga - SUGA's Interlude

Halsey - Finally // beautiful stranger

Back To Top