skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Jaafar Jackson – Got Me Singing

Γνωρίστε τον Jaafar Jackson -γιο του Jermaine Jackson– μέσα από το νέο music video του, για το τραγούδι “Got Me Singing”!

Τίτλος τραγουδιού: “Got Me Singing”

Καλλιτέχνης: Jaafar Jackson

Μουσική / Στίχοι: Hardy Indiigo, Jaafar Jackson

Σκηνοθεσία: Marcos Cavallaria

Εταιρεία: Jusic Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

O Jaafar Jackson δεν είναι ξένος με τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας καθώς είναι γιος του Jermaine Jackson και το νεότερο μέλος της πασίγνωστης οικογένειας Jackson που ξεκινά τη δική του πορεία στο χώρο. Το ντεμπούτο του single έχει τίτλο “Got Me Singing” και φτάνει σε εμάς οπτικοποιημένο.

Όπως και η τεράστια επιτυχία του αείμνηστου θείου του, Michael Jackson, “They Don’t Care About Us”, έτσι και το clip του “Got Me Singing” είναι γυρισμένο στις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Marcos Cavallaria, το clip μας μεταφέρει στις όμορφες γειτονιές της μαγικής αυτής πόλης όπου ο Jaafar εκτός από τις φωνητικές του δυνατότητες, αποδεικνύει πως έχει μεγάλο ταλέντο και στον χορό.

Η παραγωγή στο τραγούδι έγινε από τον φίλο του και τον επικεφαλής συνεργάτη του, Hardy Indiigo, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με άλλα τεράστια ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως η Madonna και o Carlos Santana. Το τραγούδι καταφέρνει να συνδυάσει με επιτυχία πολλά είδη μουσικής όπως pop,R&B, soul και Caribbean επιρροές. Ταυτόχρονα είναι ο προπομπός της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του Jaafar, που θα έχει τίτλο “Famous” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα γενέθλιά του, στις 25 Ιουλίου.

Jaafar Jackson - Got Me Singing

Back To Top