skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Jendrik – I Don’t Feel Hate (ESC 2021: Germany)

Η Γερμανία επιλέγει τον Jendrik και το “I Don’t Feel Hate” για το φετινό Διαγωνισμό της Eurovision!

Τίτλος τραγουδιού“I Don’t Feel Hate

Καλλιτέχνης: Jendrik

Μουσική/Στίχοι: Christoph Oswald, Jendrik Sigwart

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Polydor/Universal Music Group

Από το LP: “Eurovision Song Contest 2021”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Mετά από πολλά teasers εδώ και εβδομάδες, έφτασε τελικά η στιγμή. Ο Jendrik κυκλοφόρησε το “I Don’t Feel Hate”, το τραγούδι της Γερμανίας για τη Eurovision 2021. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο για streaming σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ενώ το επίσημο music video έκανε επίσης την πρεμιέρα του στο YouTube, αποσπώντας την προσοχή του κοινού.

Το περίεργο τραγούδι υπογράφεται από τον ίδιο τον Jendrik μαζί με τον Christoph Oswald, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για την παραγωγή του.

Από τότε που ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος της Γερμανίας για την Eurovision 2021 (και επίσης πριν από αυτό), ο Jendrik Sigwart από το Αμβούργο κυκλοφόρησε μια σειρά από videos στο TikTok και τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων του σχετικά με το ταξίδι του στη δημιουργία του τραγουδιού του και την επιλογή του. Ο Jendrik επιλέχθηκε εσωτερικά από τα δίκτυα NDR και ARD και κατάφερε να κερδίσει το χρυσό εισιτήριο μέσα από μια πληθώρα άλλων καλλιτεχνών.

Η γερμανική διαδικασία επιλογής ήταν πολύ σχολαστική. Για άλλη μια φορά το NDR έθεσε την επιλογή της συμμετοχής στα χέρια ειδικών. Δύο ανεξάρτητες επιτροπές καθόρισαν ποιος θα τραγουδούσε στο Ρότερνταμ:

μια «κριτική επιτροπή Eurovision» αποτελούμενη από 100 άτομα από όλη τη χώρα (που πιστεύεται ότι έχουν προγνωστική δύναμη βάσει των μουσικών τους προτιμήσεων) και μια διεθνή κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων που περιλαμβάνει 20 επαγγελματίες της μουσικής. Σε μια διαδικασία πολλαπλών σταδίων, αυτές οι δύο επιτροπές αξιολόγησαν τόσο τους καλλιτέχνες όσο και τα τραγούδια.

Jendrik - I Don't Feel Hate (ESC 2021: Germany)

TIX - Fallen Angel - Norway 🇳🇴 - National Final Performance - Eurovision 2021

Back To Top