skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Katerine Duska – Muse

Η Katerine Duska μάς συστήνει το ολοκαίνουριο single της, “Muse”!

Τίτλος τραγουδιού: “Muse”

Καλλιτέχνης: Katerine Duska

Μουσική / Στίχοι: Katerine Duska, David Sneddon

Σκηνοθεσία: Elle Terse

Εταιρεία: MINOS EMI

Από το EP: “Call Me Nyx”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Katerine Duska (που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, με το “Better Love”) κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Muse” μαζί με το επίσημο, συνοδευτικό του music video που σκηνοθέτησε η Elle Terse.

Το τραγούδι είναι το τελευταίο μέρος του EP 5 “Call me Nyx” που συμπληρώνεται από τα singles: “Sanctuary”, “Of Time”, “Athenian Skies” και το ομότιτλο με το EP τραγούδι. Τη συγγραφή των στίχων και της μουσικής του “Muse” υπογράφουν η Katerine Duska και ο David Sneddon ενώ την παραγωγή του ανέλαβαν οι Anu Pillai και Daniel Hyde.

Η Katerine Duska έγραψε στα social media, «Αυτό το τραγούδι είναι το πιο προσωπικό τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Ψυχική υγεία, στέρηση ύπνου, μπλοκ του συγγραφέα, όλα είναι εκεί μέσα. Ξεκίνησε ως ένα λεπτό νανούρισμα, μια συζήτηση μεταξύ της Nyx και της μούσας της και κλιμακώθηκε σε αυτή την απίστευτη κυκλοφορία ενώ άρχισα να το τραγουδάω. Όταν τελείωσε, αισθανόμουν σαν να είχε μόλις κλείσει ένας κύκλος. Σαν να μπορούσα να φέρω το φως και να επιβιώσω κι από αυτό. Η Nyx με κατάφερε, με θεράπευσε. Το μόνο για το οποίο προσεύχομαι σήμερα είναι η ειρήνη και ένας κόσμος θεραπευμένος από τη βία και τη σκληρότητα. Στέκομαι δίπλα σε κάθε θύμα. Δεν θα σιωπήσουμε. 🖤”

Katerine Duska - Muse

Back To Top