skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Katy Perry – Never Worn White

Η Katy Perry ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της μέσα από το music video video του νέου της single «Never Worn White»!

Τίτλος τραγουδιού“Never Worn White

Καλλιτέχνης: Katy Perry

Μουσική / Στίχοι: Jacob Kasher, John Ryan, Johan Carlsson, Katy Perry

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η Katy Perry επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι και music video που σίγουρα δεν θυμίζει πολλά από τις πρότερες pop επιτυχίες της. Το “Never Worn White” είναι μια όμορφη μπαλάντα, βασισμένη σε πιάνο και στην δυνατή ερμηνεία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, η οποία μέσα από τους στίχους του, εκφράζει τους φόβους της να “φορέσει λευκά”… δηλαδή να παντρευτεί!

Στο ρομαντικό music video που συνοδεύει το “Never Worn White”, ωστόσο, εμφανίζεται τόσο ντυμένη στα λευκά αλλά και με ένα φόρεμα ειδικά διαμορφωμένο με λουλούδια. Το video κλείνει με ένα εκπληκτικό πλάνο της Perry που χαϊδεύει γλυκά την κοιλιά της, αποκαλύπτοντας έτσι πως περιμένει το πρώτο της μωρό!

Η Perry κυκλοφόρησε πέρυσι μια σειρά από επιτυχημένα singles, όπως τα: “Never Really Over”, “Little Talk”, “Harleys in Hawaii” και το χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Cozy Little Christmas”, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2019, σε μια δικαστική διαμάχη για το single της “Dark Horse” του 2013. Τον Ιούλιο, η Perry και η εταιρεία της Capitol Records αναγκάστηκαν να πληρώσουν 2,78 εκατομμύρια δολάρια στον rapper Flame και σε δύο από τους συν-συγγραφείς του για την αθέμιτη αντιγραφή του τραγουδιού του “Joyful Noise” του 2009 από το οποίο είχε πάρει στοιχεία για το τραγούδι της. Η Perry και η Capitol αργότερα άσκησαν έφεση στην ετυμηγορία.

Katy Perry - Never Worn White

Back To Top