skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | La Santa Cecilia – Winning

Οι La Santa Cecilia παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Winning”!

Τίτλος τραγουδιού: “Winning”

Καλλιτέχνης: La Santa Cecilia

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Humberto Howard, Masaki Kioke

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Οι La Santa Cecilia είναι είναι μια μεξικανό-αμερικάνικη μπάντα που ερμηνεύει παραδοσιακές μουσικές όπως: boleros, cumbias, klezmer. Έχουμε αγκαλιάσει τον ήχο τους από το 2012 ενώ το 2014 απέσπασαν και το πρώτο τους βραβείο Grammy στην κατηγορία “Best Latin Rock”!

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, δεν έχουν αποφύγει ποτέ τα πολιτικά θέματα και εκπροσωπούσαν την κοινότητα που τους δημιούργησε, και τώρα οι LSC επανέρχονται με το νεώτερο single τους που θίγει ένα ακόμα κοινωνικό ζήτημα.

Το “Winning” είναι μια σαρκαστική και δίγλωσση δημιουργία που θίγει το θέμα της διαδικτυακής συνείδησης που ζούμε κάθε μέρα. Hashtags, Instagram, Twitter, likes, memes, retweets, περισσότερα hashtags και περισσότερα Instagram. Όλοι παραπονιούνται ότι είμαστε υπερβολικά προσκολημμένοι στις συσκευές μας, ενώ ταυτόχρονα αυτές οι διαμαρτυρίες έρχονται πάντα μέσα από τις ίδιες μας τις συσκευές. Βέβαια, με κάποιο τρόπο οι LSC έχουν μετατρέψει αυτόν τον φαύλο κύκλο σε μια χορευτική δημιουργία!

Κι όμως για όσους γνωρίσουν την πρότερη δισκογραφία του συγκροτήματος, το “Winning” είναι μακράν ένα από τα πιο “κουνιστά” τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Παρόλο που το συγκρότημα δέχτηκε έντονη κριτική από τους fans ότι λείπουν τα στοιχεία των boleros και των rancheras, οι ίδιοι δεν σταματούν να εξερευνούν νέους ήχους.

La Santa Cecilia - Winning

Back To Top