skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Leon Of Athens – Mad Into You

Άκρως ανανεωμένος και υπό νέα δισκογραφική στέγη, ο Leon Of Athens κυκλοφόρησε το νέο κι οπτικοποιημένο single του, “Mad Into You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Mad Into You”

Καλλιτέχνης: Leon Of Athens

Μουσική/Στίχοι: Leon of Athens, David Sneddon, Katerine Duska

Σκηνοθεσία: Joey Leo

Εταιρεία: Cobalt Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Ως ένα μουσικό φαινόμενο θα μπορούσα να χαρακτηρίσουμε τον Τιμολέοντα Βερέμη ή αλλιώς Leon Of Athens, ο οποίος παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό πριν από επτά περίπου χρόνια συστήνοντας νέους ήχους. Με την τελευταία του κυκλοφορία να αφορά στη συνεργασία του με την Katerine Duska και το τραγούδι “Communication”, ο νεαρός καλλιτέχνης είναι ξανά στις επάλξεις με νέο τραγούδι.

Ο λόγος γίνεται για το “Mad Into You”, μία dance και synth pop δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τον ίδιο τον ερμηνευτή, σε συνεργασία με τον David Sneddon (Hurts, Lana Del Rey) και την Katerine Duska. Το τραγούδι αποτελεί μία νέα πρόταση για την ελληνική, αγγλόφωνη δισκογραφία εν γένει, προκαλώντας άπαντες σε μουσική φιέστα.

Το “Mad Into You” συνοδεύτηκε από το music video του, όπου ο Leon Of Athens προχώρησε σε μία αποκαλυπτική εμφάνιση, παρουσιάζοντας το ανανεωμένο στυλ του. Την σκηνοθετική επιμέλεια του video ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Joey Leo. Προσεγγίζοντας, λοιπόν, δεδομένα της διεθνούς, μουσικής σκηνής, ο Leon Of Athens (Ναι!) είναι ένας από τους καλλιτέχνες, του οποίου την πορεία θέλουμε να παρακολουθήσουμε.

Πέραν αυτών, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω αυτής της κυκλοφορίας και τη νέα του συνεργασία με

την Cobalt Music, ενώ ακόμη έκανε γνωστή τη συμμετοχή του στο διήμερο φεστιβάλ του Central Park στην Ατλάντα, Shaky Knees, μέσα από ένα line-up που περιλαμβάνει ονόματα, όπως οι Stevie Nicks, Dermot Kennedy και Ty Segall & Freedom Band.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Leon Of Athens - Mad Into You

Back To Top