skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Linda Perry – The Letter (from “kid 90” OST)

Η Linda Perry των 4 Non Blondes παρουσιάζει το music video για το τραγούδι της “The Letter” από το νέο ντοκιμαντέρ του Hulu, “kid 90”!

Τίτλος τραγουδιού: “CALLE

Καλλιτέχνης: Linda Perry

Μουσική / Στίχοι: Linda Perry, Austin Hoke, Avery Bright, Laure Epling

Σκηνοθεσία: Don Hardy

Εταιρεία: Repost Network

Από το OST: “kid 90”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Η Linda Perry κυκλοφόρησε το τραγούδι “The Letter” που ακούγεται στο νέο ντοκιμαντέρ του Hulu, “Kid 90”. Το τραγούδι γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από την τραγουδίστρια/τραγουδοποιό/συνθέτη (γνωστότερη ως μέλος του θρυλικού rock συγκροτήματος 4 Non Blondes) που επίσης έγραψε το original score για την ταινία. Το τραγούδι είναι τώρα διαθέσιμο ως ψηφιακό single σε οποιαδήποτε γνωστή ψηφιακή υπηρεσία streaming και download.

Το “Kid 90”, σε σκηνοθεσία της Soleil Moon Frye, επικεντρώνεται σε μια ομάδα νεαρών stars του Hollywood (συμπεριλαμβανομένων των David Arquette, Brian Austin Green και Mark-Paul Gosselaar) που μεγάλωσαν και έγιναν γνωστοί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, όπως ακριβώς συνέβη με την Perry και το συγκρότημα της.

Σε συνοδευτικό μήνυμα της, η Perry αναφέρει: “Στο τέλος του kid 90, η 40 και Soleil Moon Frye έρχεται αντιμέτωπη με ένα γράμμα που έγραψε στα 16 της. Ρωτώντας από τον εαυτό της τώρα μια λίστα ερωτήσεων και ελπίζοντας ότι την αγαπούν. Το τραγούδι γράφτηκε ως εκείνο το γράμμα. «Δεν έχω γυρίσει video εδώ και δεκαετίες. Αισθάνομαι ανασφαλής στο δέρμα μου, χρειαζόμουν μια μάσκα για να κρυφτώ, χωρίς να ξέρω ότι η απλοϊκή προσέγγιση θα αποκάλυπτε περισσότερα από τα τρωτά σημεία μου. Ζήτησα από τον σκηνοθέτη Don Hardy να γυρίσει το video γιατί ήξερα ότι θα έδινε κάτι όμορφο. 

Τα χρώματα επηρεάστηκαν από τις προβολές της ταινίας που γέμισαν το δωμάτιο και που κατανάλωναν το σώμα μου. Το στούντιο μου ήταν το σκηνικό και η σύλληψη μιας πρώτης και συναισθηματικής ερμηνείας ήταν η έμπνευση”.

Linda Perry - The Letter (from "kid 90" OST)

Back To Top