skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Lola Indigo – Mala Cara

Το νέο της single κυκλοφόρησε η Ισπανίδα τραγουδίστρια Lola Indigo, με τίτλο “Mala Cara”, συνοδευμένο από το music video του!

Τίτλος τραγουδιού“Mala Cara

Καλλιτέχνης: Lola Indigo

Μουσική / Στίχοι: ​Sen Senra, Alizzz, Lola Indigo

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Universal Music Spain

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Το “κακό της πρόσωπο” προβάλει η Lola Indigo μέσω του νέου της single, “Mala Cara”. Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Ισπανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός το 2020 ως follow-up του “4 Besos”, για χάρη του τελευταίου συνέπραξε μουσικά με τους Rauw Alejandro και Lalo Ebratt.

Το νέο της single, που κυκλοφόρησε στις 9 Ιουνίου μέσω της Universal Music, αποτελεί μία mid-tempo, R&B-pop δημιουργία. Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στα charts με το άκρως επιτυχημένο “4 Besos”, η Lola Indigo επέλεξε να αλλάξει εντελώς το ύφος της και να ξεφύγει από την latin pop πεπατημένη πορεία της. Τη μουσική και τους στίχους του “Mala Cara” συνυπογράφει η ίδια η καλλιτέχνης σε συνεργασία με τους Sen Senra και Alizzz. Παρά τις παλαιότερες κι ατυχείς δηλώσεις του Alizzz για το πρώτο single της Lola Indigo, οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για χάρη του “Me Quedo” της Aitana, ενώ είναι και πάλι μαζί για το νέο εγχείρημα της τραγουδίστριας.

Το τραγούδι συνόδευσε και το music video του, στο οποίο παρακολουθούμε την Lola Indigo να σαγηνεύει και να παρασύρει το υποκείμενο του πόθου της, με απώτερο σκοπό… τη δολοφονία του. Όπως δήλωσε η ίδια η δισκογραφική εταιρεία, το “Mala Cara” σηματοδοτεί μία νέα πορεία της τραγουδίστριας, ενώ δεν είναι απίθανο να ακούσουμε λίαν συντόμως το νέο της studio album και follow-up του ντεμπούτου της δίσκου, “Akelarre”.

Lola Indigo - Mala Cara

Back To Top