skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Luis Fonsi – Girasoles

Ο Luis Fonsi τραγουδάει για την ελπίδα μέσα από το νέο του single, “Girasoles”!

Τίτλος τραγουδιού: “Girasoles”

Καλλιτέχνης: Luis Fonsi

Μουσική/Στίχοι: Luis Fonsi, Andrés Torres, Mauricio Rengifo

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: UMG Recordings, Universal Music Latino

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Ένα τραγούδι για να μοιράσει ελπίδα στον κόσμο κυκλοφόρησε ο Πουερτορικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Luis Fonsi, με τίτλο “Girasoles” που στα ελληνικά σημαίνει “Ηλιοτρόπια”. Αναφερόμενος σε όλους εκείνους που πασχίζουν μακριά από τους αγαπημένους του, υπό οποιαδήποτε συνθήκη κι από όπου κι αν βρίσκονται, ο Fonsi μας προσφέρει απλόχερα μία μελωδική μπαλάντα για να ζεστάνει τις καρδιές μας.

Η μουσική και οι στίχοι του “Girasoles” φέρουν την υπογραφή των Luis Fonsi, Andrés Torres και Mauricio Rengifo, ενώ μαζί με το τραγούδι στις μικρές μας οθόνες μπορούμε να απολαύσουμε και το συγκινητικό music video του. Σε αυτό θα παρακολουθήσουμε ανθρώπους που θα μας θυμίσουν τους δικούς μας, αλλά και ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την περίθαλψη όλων των ασθενών εδώ και περισσότερο από ένα μήνα.

Ο hit-maker του “Despacito” (2017) πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες ξέρει να δημιουργεί τραγούδια που αγγίζουν την ψυχή του κοινού και το “Girasoles” είναι η απόδειξη. Το εν λόγω single κυκλοφόρησε ως το follow-up του πρόσφατου “Sway”.

Luis Fonsi - Girasoles

Back To Top