skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Michael Stipe – Your Capricious Soul

Ο Michael Stipe των R.E.M. πραγματοποιεί το μεγάλο του δισκογραφικό comeback με το ολοκαίνουριο single του “Your Capricious Soul”!

Τίτλος τραγουδιού: “Your Capricious Soul

Καλλιτέχνης: Michael Stipe 

Μουσική / Στίχοι: Michael Stipe, Andy Lemaster

Σκηνοθεσία: Sam Taylor-Johnson

Εταιρεία: Warren Mobley Third Music/Universal 

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Από τη διάλυση των R.E.M. το 2011, ο Michael Stipe έκανε κάποιες αραιές μουσικές εμφανίσεις. Τώρα επανέρχεται με το πρώτο επίσημο solo τραγούδι του, “Your Capricious Soul”.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: “Το τραγούδι θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο για αγορά μέσω της ιστοσελίδας του Stipe για 77 σεντς, με τη δυνατότητα να το κατεβάσετε δωρεάν ψηφιακά. Η κυκλοφορία του “Your Capricious Soul” συμπίπτει με τις διαμαρτυρίες για την κλιματική δικαιοσύνη της διεθνούς εξέγερσης στις 7 Οκτωβρίου και τα έσοδα από το τραγούδι θα πάνε προς την ενίσχυση του έργου της Extinction Rebellion με σκοπό τη διαμαρτυρία ενάντια στην αδράνεια των κυβερνήσεων”.

Σε μια δήλωση, ο Stipe λέει: “Έκανα ένα μακρύ διάλειμμα από τη μουσική αλλά ήθελα να επιστρέψω. Λατρεύω το “Your Capricious Soul”- είναι το πρώτο μου solo project. Θέλω να προσθέσω τη φωνή μου σε αυτή τη συναρπαστική κραυγή για την αλλαγή συνείδησης. Η Extinction Rebellion μου έδωσε το κίνητρο να προωθήσω την κυκλοφορία αυτή και να μην περιμένω. Η σχέση μου με το περιβάλλον υπήρξε μια δια βίου ανησυχία και τώρα αισθάνομαι πιο αισιόδοξος. Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε το είδος της αλλαγής που απαιτείται για να βελτιωθεί η όμορφη γη μας και η θέση μας σε αυτή”.

Ένα συνοδευτικό music video από τον καλλιτέχνη σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Sam Taylor-Johnson συνοδεύει την κυκλοφορία του single.

Michael Stipe - Your Capricious Soul

Back To Top