skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Monte – Mirla

Ακούστε τo πρώτο single από τον Monte, το νέο solo project του Simón Mejía των Bomba Estéreo.

Τίτλος τραγουδιού“Mirla”

Καλλιτέχνης: Monte

Μουσική: Simón Mejía

Σκηνοθεσία: Simón Hernandez

Εταιρεία: Monte

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Μέσα στα δεκαπέντε χρόνια από τότε που ο Simón Mejía δημιούργησε τους Bomba Estéreo το 2005, το κολομβιανό συγκρότημα έχει καταφέρει να γίνει γνωστό παγκοσμίως για το μοναδικό του ήχο που πάντα μπορεί να ξεσηκώσει εύκολα το κοινό, ενώ παραμένει πάντα πιστός στο περιβάλλον από το οποίο κατάγεται. Αυτές τις μέρες, οι Bomba παραμένουν ισχυροί, αλλά οι φιλοδοξίες του Mejía, δεν σταματούν εδώ.

«Για πολλά χρόνια σχεδιάζω να φτιάξω ένα δικό μου album», λέει ο Mejía. «Έχω ένα πολύ καλό μικρόφωνο, ένα μικρό για να το βάλω στο τηλέφωνό μου. Κάθε φορά που πήγαινα σε ένα ταξίδι στην Κολομβία, στις ζούγκλες του Αμαζονίου ή κατά μήκος του ποταμού Magdalena, συνήθιζα να ηχογραφώ”.

Αυτές οι συλλογές ήχων εξελίχθηκαν σε έναν νέο ήχο για τον Mejía, που εγγυάται ένα εντελώς ξεχωριστό project που συστήνεται πλέον και επίσημα με το όνομα Monte. Το πρώτο του τραγούδι έχει τίτλο “Mirla”, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται σε μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που αναμένεται στις 21 Αυγούστου. Το «Mirla» δημιουργήθηκε με αρκετό σεβασμό στο κελάηδισμα ενός μικρού πουλιού που επισκεπτόταν την βεράντα του Mejía λίγο έξω από την Μπογκοτά.

«Κάθε μέρα πλησίαζε στη βεράντα μου και -αυτό είναι τρελό- θα μπορούσα να αισθανθώ ότι με παρακολουθούσε να το ηχογραφώ και ως αποτέλεσμα συνήθιζε να κελαηδάει ακόμα καλύτερα», λέει. Όταν ένα πρωί το πουλί έφτασε στο πρόωρο τέλος του, πέφτοντας με δύναμη στο παράθυρο, ο Mejía στεναχωρήθηκε. Ωστόσο η γλυκιά μελωδία του αποθανατίζεται πλέον για πάντα στο “Mirla”.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video σε μοντάζ και σκηνοθεσία του Simón Hernandez.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Monte - Mirla

Back To Top