skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Natalie Imbruglia – Build It Better

Η Natalie Imbruglia επιστρέφει μετά από έξι χρόνια δισκογραφικής απουσίας με το τραγούδι “Build It Better”

Τίτλος τραγουδιού“Build It Better”

Καλλιτέχνης: Natalie Imbruglia

Μουσική / Στίχοι: Fiona Bevan, Luke Fitton, Natalie Imbruglia

Σκηνοθεσία: Amy Becker-Burnett

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Firebird”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Η Αυστραλιανή τραγουδίστρια Natalie Imbruglia επέστρεψε σήμερα με νέα για το επερχόμενο album της και το πρώτο της νέο τραγούδι μετά από έξι χρόνια, που έχει τίτλο «Build It Better». Το “Build It Better” είναι βασισμένο σε ακουστική κιθάρα και ηλεκτρικό πιάνο που βοηθά να εκπέμπει τον ίδιο τύπο αισιοδοξίας που τραγουδάει η Imbruglia.

Σε μια δήλωση Τύπου, η Imbruglia είπε ότι το τραγούδι αφορά την «παράδοση στο χάος και το να μπορείς να βλέπεις τι είναι στην άλλη πλευρά του, είναι ένα καλό μάθημα ζωής. Το να αφήνω κάτι να καταρρεύσει και να είμαι εντάξει με αυτό, είναι κάτι που έπρεπε να κάνω στη ζωή μου, πολλές φορές, αλλά ειδικά να μετακινηθώ  σε αυτό το δίσκο και να γίνω μαμά».

Το “Build It Better” είναι το πρώτο single από το επερχόμενο album της Imbruglia “Firebird”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.  «Πριν από την πανδημία, ξεκίνησα τη διαδικασία να γράφω αυτό το album στο Λονδίνο και λίγο μετά, κατευθύνθηκα στο Nashville. Με κάθε συνεδρία και νέο συνεργάτη, άρχισα να κερδίζω εμπιστοσύνη, να ξαναβρίσκω τη φωνή μου και να δημιουργώ τον ήχο και το στυλ που μου φαινόταν αυθεντικό. Ήταν μεγάλο προνόμιο να συνεργάζομαι με τέτοια ταλέντα στο Firebird”. Μερικοί από τους εν λόγω συνεργάτες είναι οι: Albert Hammond, Jr., KT Tunstall και o Romeo Stodart των The Magic Numbers.

Natalie Imbruglia - Build It Better

Back To Top