skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Natalie Portman – Wrapped Up (from “Vox Lux” O.S.T.)

Η Natalie Portman μας εκπλήσσει για ακόμα μία φορά με τις ερμηνευτικές της ικανότητες μέσα από το “Wrapped Up”, με την υπογραφή της Sia, για χάρη του soundtrack της ταινίας “Vox Lux”!

Τίτλος τραγουδιού“Wrapped Up”

Καλλιτέχνης: Natalie Portman

Μουσική / Στίχοι: Sia

Σκηνοθεσία: Brady Corbet

Εταιρεία: Columbia Records, Three Six Zero Recordings

Από το O.S.T.: “Vox Lux”

Ημερομηνία κυκλοφορίας O.S.T.: 14 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Στις 7 Δεκεμβρίου έκανε πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη ταινία “Vox Lux” σε σκηνοθεσία του Brady Corbet και με πρωταγωνιστές τους Natalie Portman, Jude Law, Raffey Cassidy, Stacy Martin και Jennifer Ehle. Ένα ακόμη δράμα καλεί την Portman να πρωταγωνιστήσει σε αυτό, με την ηθοποιό να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες ερμηνείες της ως σήμερα. Η ταινία δεν θα μπορούσε να έχει ένα αδιάφορο soundtrack και για τον λόγο αυτό ο Scott Walker, ένας avant-garde μουσικός του 21ου αιώνα, επιλέχθηκε για να το φέρει εις πέρας.

Μία πρώτη γεύση από αυτό λάβαμε στις 7 Δεκεμβρίου, ανήμερα της πρεμιέρας της ταινίας, μέσω των ψηφιακών πλατφορμών. Το “Wrapped Up” ήρθε σαν ‘όνειρο’ στο προσκήνιο συνοδευμένο από το music video του για να μας προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Στη δημιουργία του τραγουδιού το χέρι της έβαλε η Sia, η οποία εμπιστεύτηκε την Portman για την ερμηνεία του. Η Portman ‘φωνάζει’ για βοήθεια ώστε να ξεφύγει από την ίδια της την ‘σκιά’, που είναι αυτή που την κρατάει πίσω σε ό,τι αποφασίζει να κάνει. Ένα πιάνο είναι αρκετό για να συνοδεύσει την ηθοποιό στην ερμηνεία της. Το music video που συνοδεύει το τραγούδι περιλαμβάνει σκηνές από την ταινία “Vox Lux”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Natalie Portman πιάνει το μικρόφωνο και μας αφήνει άφωνους. Στις αρχές του έτους την απολαύσαμε στο πλευρό των The Lonely Island για το τραγούδι Natalie’s Rap 2.0, ενώ ένα

χρόνο νωρίτερα συνάντησε τον James Blake για τις ανάγκες του My Willing Heart. Η 37χρονη ηθοποιός μας έχει προϊδεάσει θετικά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην δραματική ταινία “Vox Lux”. Έχοντας στο πλευρό της τον ταλαντούχο ηθοποιό Jude Law, η Portman αναλαμβάνει τον ρόλο της μητέρας -ονόματι Celeste Montgomery– μίας έφηβης κόρης, την οποία υποδύεται η Raffey Cassidy.

Δεδομένου ότι η ταινία εκτυλίσσεται ανάμεσα σε δύο χρόνους, στο πρώτο μισό αυτής που λαμβάνει χώρα στο 1999 παρακολουθούμε την νεαρή Celeste να την υποδύεται η Raffey Cassidy, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, το 2017, την Celeste υποδύεται η Portman, με την Cassidy να είναι πλέον η έφηβη κόρη της. Καταστροφικές καταστάσεις και τρομοκρατικές ενέργειες βάζουν εμπόδια στα όνειρα των ηθοποιών με τον Jude Law να παίζει κομβικό ρόλο στην ταινία.

Natalie Portman - Wrapped Up (from “Vox Lux” O.S.T.)

Back To Top